Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    To Sex Tape της Cameron Diaz και του Jason Segel

    Sex Tape

    Το πόσο πολύπλοκη μπορεί να γίνει η ερωτική ζωή μας μέσω της τεχνολογίας το ξέρουμε από την την εποχή που ο Tom Hanks και η Meg Ryan αντάλλαζαν email και ερωτεύονταν στη Νέα Υόρκη του 1998. Πλέον το mail είναι ξεπερασμένη τεχνολογία. Και η Apple έχει βάλει στη ζωή μας το Cloud.

    Οι πρωταγωνιστές του Sex Date όμως, δεν ξέρουν ακριβώς τι είναι και τι κάνει το Cloud και έτσι μια μέρα που θα αποπειραθούν να ξαναζωντανέψουν την ερωτική τους ζωή, κινηματογραφώντας της, πέφτουν θύματα της άγνοιας τους. Η ερωτική τους ταινία ανεβαίνει στο Cloud και διαμοιράζεται σε όσους το πρωταγωνιστικό ζευγάρι είχε πάρει δώρο Ipad. Ειδικά το τελευταίο κομμάτι της ιστορίας με τα δώρα Ipad, φαντάζει ακόμα πιο επιστημονικής φαντασίας στην χώρα μας.

    Παρόλα αυτά το trailer του Sex Tape φαίνεται απροκάλυπτο και σεξουαλικά αποκαλυπτικό, όσο μπορεί να είναι ένα trailer που ανεβαίνει στο Youtube, έχει ενδιαφέρον cast και είναι επαρκώς σατυρικό ως προς την σημερινή εποχή που είμαστε όλοι online και ταυτόχρονα αδαείς ως προς την πραγματική λειτουργία της τεχνολογίας που δεν μπορούμε να αφήσουμε από τα χέρια μας.

    Πρωταγωνιστούν οι Jason Segel και Cameron Diaz στο ρόλο του “εξαπατημένου” ζευγαριού και σκηνοθετεί ο Jake Kasdan που πέρα από την προηγούμενη του ταινία το Bad Teacher έχει σκηνοθετήσει και κάποια επεισόδια από τη σειρά που κόπηκε άδικα, το Freaks and Geeks. Το περιμένουμε στις αμερικάνικες τουλάχιστον αίθουσες, στα μέσα του ερχόμενου Ιούλη.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ