Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Spin-off των Crows φημολογείται ότι ετοιμάζει το Netflix

    Spin-off των Crows φημολογείται ότι ετοιμάζει το Netflix

    Τα Crows φαίνεται πως θα λάβουν την δική τους spin-off σειρά – αν τα νούμερα τηλεθέασης της δεύτερης σεζόν του “Shadow and Bone” είναι ικανοποιητικά.

    Σύμφωνα με το EW και την πρόσφατη συνέντευξη του showrunner Eric Heisserer, τα σενάρια του spin-off έχουν ήδη αναπτυχθεί, με την παραγωγή να αναμένει το πράσινο φως για να ξεκινήσει την υλοποίησή της. H σειρά θα λέγεται “Six of Crows” και θα περιστρέφεται γύρω από την γνωστή ομάδα ληστών και την πόλη τους, το Ketterdam.

    “Ένας από τους λόγους, όχι όλοι τους, που είχα το προνόμιο να δουλέψω με τον Daegan Fryklind ως co-showrunner στην δεύτερη σεζόν ήταν ότι ήμουν απασχολημένος με το δωμάτιο των σεναριογράφων για το ‘Six of Crows’. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε ως αυτόνομη σειρά”, είπε ο Heisserer. “Τα σενάρια για τα οχτώ επεισόδια είναι εξαιρετικά και είμαι περήφανος για την ομάδα μου γι’ αυτά”.

    Η νέα σειρά θα τοποθετηθεί μετά τα γεγονότα της δεύτερης σεζόν της κύριας σειράς και πριν αυτά της τρίτης (αν ανανεωθεί, φυσικά).

    “Έχει πέσει πολύ δουλειά στον σχεδιασμό τους. Ελπίζουμε να κάνουμε αυτό που έχουμε σχεδιάσει”, συνέχισε ο Heisserer. “Αλλά, φυσικά, έχει να κάνει με το πόσο καλά θα είναι τα νούμερα της δεύτερης σεζόν. Και αν είναι, τότε ο Daegan και εγώ θα συνεχίσουμε να κουβαλάμε τα ηνία των δύο σειρών, το οποίο είναι βοηθητικό, γιατί έχουμε πολλά στόματα τα θρέψουμε (με την έννοια ότι υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που αξίζουν χρόνο μπροστά από τις κάμερες). Θα μπορέσουμε να τους δώσουμε τον δικό τους τίτλο, ώστε να έχουν τον χώρο που θα μας επιτρέψει να πάμε βαθύτερα σε μερικά από τα deeper on arcs των χαρακτήρων”.

    Αυτή η τροπή ακολουθεί κάπως τα γεγονότα των βιβλίων της Leigh Bardugo. Να πούμε ότι η συγγραφέας έγραψε την κύρια τριλογία και επειδή τα Crows αγαπήθηκαν από το κοινό πολύ, επέκτεινε το Grishaverse με την διλογία βιβλίων που περιστρέφονταν γύρω από τους Kaz Brekker (Freddy Carter), Inej Ghafa (Amita Suman), Wylan Van Eck (Jack Wolfe), Matthias Helvar (Calahan Skogman), Nina Zenik (Danielle Galligan), Jesper Fahey (Kit Young), Jan Van Eck και Pekka Rollins (Dean Lennox Kelly).

    Η κύρια σειρά των βιβλίων αποτελείται από τα “Shadow and Bone” (2012), “Siege and Storm” (2013) και “Ruin and Rising” (2014), ενώ έχει ακολουθήσει η διλογία των Crows, “Six of Crows” (2015) και “Crooked Kingdom” (2016), και η διλογία της Nina, “King of Scars” (2019) και “Rule of Wolves” (2021). Επιπλέον, έχουν γραφτεί και τα companion, “The Language of Thorns” (2017), “The Lives of Saints” (2020) και “Demon in the Wood” (2022).

    Το τηλεοπτικό “Shadow and Bone” έκανε την πρεμιέρα του εχθές. Σε περίπτωση που δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα την δεύτερη σεζόν, σας έχουμε ετοιμάσει ένα αφιέρωμα με τα κύρια στοιχεία που πρέπει να θυμάστε για να δείτε τα νέα επεισόδια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ