Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    ‘Σίγουρα θα έρθει’ η τέταρτη σεζόν του “The Mandalorian”

    Μπορεί η Disney να μην έχει δώσει ακόμα το πράσινο φως για την τέταρτη σεζόν του “The Mandalorian”, αλλά ο εκτελεστικός παραγωγός και συχνός σκηνοθέτης του, Rick Famuyiwa, καθησυχάζει τους fans λέγοντας ότι θα “έρθει σίγουρα”.

    Μιλώντας στο Deadlne, ο Famuyiwa εξήγησε ότι δυσκολεύεται να πει το πότε ακριβώς θα φτάσει στις οθόνες μας, καθώς το Disney+ έχει δημιουργήσει μια περίπλοκη συλλογή από σειρές του Star Wars.

    “Λόγω του τρόπου που γυρίζουμε και πως επηρεάζει τη σκηνοθεσία, πολλά από αυτά τα πράγματα πρέπει να τα σκεφτούμε σοβαρά, να τα χτίσουμε και να τα ετοιμάζουμε από πριν και δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεκινήσουμε το γύρισμα και να πούμε, ‘Θα του βρούμε αργότερα'”, είπε.

    “Ξέρω ότι [ο συν-δημιουργός Jon Favreau] έχει γράψει τα σενάρια. Ξέρω ότι είναι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει να λέει ιστορίες στον κόσμο και το πότε και πως θα γίνει, αν λάβουμε υπόψιν μας τα πάντα, θα το δούμε. Νομίζω ότι αυτή η σεζόν ήταν μια καλή αποκορύφωση, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για την τέταρτη σεζόν. Σίγουρα θα έρθει, απλά δεν ξέρω το πότε ακριβώς”.

    Η νέα σεζόν ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω της απεργίας του Σωματείο των Σεναριογράφων, παρά το γεγονός ότι τα σενάρια των νέων επεισοδίων έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Ο Favreau είναι και αυτός εκτελεστικός παραγωγός με τους Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Famuyiwa. Μιλώντας στο Star Wars Celebration, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, ο Filoni αποκάλυψε ότι ο Din Djarin του Pedro Pascal δεν είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο, ενώ η ταινία που ετοιμάζει θα είναι το λογικό φινάλε τόσο αυτής της σειράς, όσο και των “Ahsoka” και “The Book of Boba Fett”.

    Επερχόμενη σειρά του σύμπαντος είναι το “Ahsoka”, το οποίο θα κάνει την πρεμιέρα του μέσα στον Αύγουστο που μας έρχεται.

    'Σίγουρα θα έρθει' η τέταρτη σεζόν του "The Mandalorian"

    Δείτε το “The Mandalorian” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ