Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Σίντι Πράντο: Επιτέλους ΜΥΚΟΝΟ και… Εφερε και τις φίλες της! Με ανύπαρκτα μαγιό χορευουν και μοιράζουν υπογλώσσια – Viral βίντεο

    Σίντι Πράντο: Επιτέλους ΜΥΚΟΝΟ και... Εφερε και τις φίλες της! Με ανύπαρκτα μαγιό χορευουν και μοιράζουν υπογλώσσια - Viral βίντεο


    Η Μύκονος είναι γνωστή για τον απεριόριστο ρυθμό της και τις ανεξίτηλες εντυπώσεις που αφήνει στους επισκέπτες της. Και φέτος, το αποκορύφωμα των διακοπών είχε ένα πολύ εντυπωσιακό όνομα: Cindy Prado. Το σούπερ μόντελ από τις Ηνωμένες Πολιτείες έδωσε ρέστα στο χορό και μαγνήτισε τα βλέμματα με τις απίστευτες καμπύλες της.

    Παρέα με τις φίλες της, η Cindy Prado επέλεξε την “παραλία στην Ψαρού” για να απολαύσει τις διακοπές της. Φορώντας εντυπωσιακά μπικίνι, που ανέδειξαν το καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα της, δεν άφησε κανέναν αδιάφορο. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε στα social media, καθώς και τα σχόλια των θαυμαστών της, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη.

    Διασκεδάζοντας με την ψυχή της και χορεύοντας χωρίς ταμπού, η Cindy Prado απέδειξε ότι ξέρει πώς να απολαμβάνει τη ζωή και πώς να κάνει τα social media της να “παίρνουν φωτιά”.

    Αναμφίβολα, αποτελεί έναν από τους πιο “καυτούς” πρωταγωνιστές της φετινής καλοκαιρινής σεζόν στη Μύκονο, αφήνοντας πίσω της μια σειρά από αξέχαστες εικόνες και εμπειρίες.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ