Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024
More

  Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλά για την περιπέτεια υγείας της μητέρας της- «Ήμασταν σε μόνιμη αναμονή»

  Με την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” και την έλλειψη γιατρών η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους τηλεθεατές σήμερα, τις λεπτομέρειες από την περιπέτεια υγείας που πέρασε η μητέρα της, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, καθώς και τις ελλείψεις στο σύστημα του Ε.Σ.Υ.

  Όπως είπε η παρουσιάστρια, η μητέρα της είχε μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, «οπότε στόχος ήταν να γίνει μεταμόσχευση μυελού των οστών και δίναμε πολύ μεγάλη μάχη με τον χρόνο. Ήμασταν στο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς της ότι θα πρέπει πρώτα να κάνει αφαίρεση χολής που ήταν ένα χειρουργείο ρουτίνας».

  «Για να καταφέρει να κάνει τη μεταμόσχευση, που ήταν κρίσιμη για τη ζωή της, έπρεπε πρώτα να γίνει αυτό. Και το πρόβλημα λοιπόν ήταν η αναμονή που υπήρχε για το χειρουργείο χολής, γιατί δεν ήταν μέσα στα επείγοντα, δεν υπήρχε σειρά, έπρεπε να περιμένουμε και δεν μας έδιναν και μία ημερομηνία», είπε η παρουσιάστρια.

  Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, “ήμασταν σε μία μόνιμη αναμονή. Ενώ από πίσω υπήρχε ένα σοβαρό χειρουργείο που έπρεπε να γίνει, υπήρχε μία αναμονή για τη χολή, γιατί η χολή δεν μπορούσε να μπει σε προτεραιότητα, και είναι λογικό, σε σχέση με άλλους ανθρώπους, οι οποίοι κινδύνευε άμεσα η ζωή τους”.

  Newsroom
  Newsroomhttps://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  RefreshNews