Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    ΣΚΑΪ: Το Big Brother φεύγει το Hall of Fame έρχεται

    Το Big Brother ρίχνει αυλαία και φεύγει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου αλλά στον ΣΚΑΪ έρχεται το Hall of Fame και έτσι θα αποσβέσουν την επένδυση που έκαναν δημιουργώντας ένα υπερπολυτελές “σπίτι” στο Μαρκόπουλο στα δεύτερα στούντιο Κάππα που δημιουργήθηακν εκεί από τον παραγωγό Γιώργο Καραγιάννη.

    Hall of Fame στον ΣΚΑΪ

    Έτσι, από τον Ιανουάριο τα στελέχη του σταθμού του Νέου Φαλήρου το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού μετατρέπεται σε μουσική ακαδημία. Ή αλλιώς στο Hall of Fame όπως είναι και ο τίτλος του μουσικού ριάλιτι που θα δούμε από τη νέα χρονιά στο κανάλι με έγκλειστους παίκτες που αγαπούν τη μουσική και το τραγούδι. Το Hall of Fame είναι κάτι σαν το Fame Story. Το σόου που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 γράφοντας τη δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, ενώ προβάλλεται εδώ και αρκετά χρόνια σε πολλές χώρες. Έχει ξεκινήσει από το Μεξικό σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις για πάνω από μία δεκαετία με τον τιτλο La Academia. H προβολή του ξεκίνησε από το Μεξικό τον Ιούνιο 2002. Και προβάλλεται μέχρι σήμερα με την 12η σεζόν του να είναι στον αέρα.

    Πέρα από την Ελλάδα, τα δικαιώματα του παιχνιδιού έχουν πουληθεί και σε άλλες χώρες όπως: το Αζερμπαϊτζάν, την Παραγουάη, την Σιγκαπούρη, την Ταϊλάνδη και την Κεντρική Αμερική.

    ΣΚΑΪ – Το Big Brother θα αντικατασταθεί από το Hall of Fame

    Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την παρουσίαση είναι η Ελένη Φουρέιρα και η Τάμτα με τις οποίες το κανάλι ήταν έτσι κι αλλιώς σε επαφή για το “Masqued Singer” που σχεδίαζαν να βγάλουν στον αέρα το β’ μισό της σεζόν αλλά λόγω συνθηκών και πανδημίας αναβάλλεται για την ερχόμενη σεζόν από τον Σεπτέμβριο του 2021 και μετά. Παράλληλα, θα υπάρχουν οι καθηγητές που θα καθοδηγούν τους παίκτες αλλά και τετραμελής κριτική επιτροπή. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν οι κριτές θα είναι παράλληλα και καθηγητές.

    Το τάλεντ σόου θα προβάλλεται καθημερινά στη θέση του Βig Brother δηλαδή από τις 23.00 μέχρι τη 1 ενώ θα υπάρχει και ένα live μέσα στην εβδομάδα που θα σηματοδοτείται από αποχώρηση. Το τρέιλερ για δηλώσεις συμμετοχής είναι ήδη στον αέρα του ΣΚΑΪ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ