Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Ο Μάικλ Τζάκσον… ζει

    Μία ημέρα μετά τη 14η επέτειο από τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον δικαστήριο της Καλιφόρνιας άναψε το πράσινο φως για να «καθίσει» ο μακαρίτης «βασιλιάς της ποπ» στο εδώλιο για τη σεξουαλική κακοποίηση του χορευτή Γουέιντ Ρόμπσον, όταν ήταν παιδί.

    maikl tzakson2906
    Γουέιντ Ρόμπσον

    • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

    Το εφετείο της Καλιφόρνιας, σύμφωνα με το TMZ, αποφάνθηκε τη Δευτέρα ότι μπορεί να προχωρήσει η εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε το 2019 ο Ρόμπσον εις βάρος των διαχειριστών της περιουσίας του Τζάκσον. Στα δικαστικά έγγραφα ο χορευτής, που προκάλεσε σοκ καταθέτοντας το 2019 τη μαρτυρία του μπροστά στην κάμερα του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», κατηγορεί τον Μάικλ Τζάκσον ότι τον κακοποιούσε σεξουαλικά από όταν ήταν 7 ετών μέχρι τα 14 χρόνια του στο ράντσο του Neverland, στη Νεβάδα των ΗΠΑ.

    maikl tzakson29062

    Δεδομένου ότι ο Τζάκσον ως φυσικό πρόσωπο δεν μπορεί να καθίσει στο σκαμνί μετά τον θάνατό του, το 2019 ο 40χρονος Ρόμπσον κινήθηκε νομικά εναντίον της εταιρίας MJJ Productions Inc που διαχειρίζεται την κληρονομιά του διεκδικώντας αποζημίωση. Ωστόσο το 2021 δικαστήριο της Καλιφόρνιας απέρριψε την αγωγή. Τη Δευτέρα το εφετείο στο οποίο προσέφυγε ο Ρόμπσον ανέτρεψε την προηγούμενη απόφαση και έδωσε την έγκριση για να οριστεί δικάσιμος.

    maikl tzakson29063

    Οι διαχειριστές της περιουσίας του τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή στις 25 Ιουνίου 2009 σε ηλικία 50 ετών, υποστηρίζουν ότι δεν μπορούσαν να ελέγξουν τον Μάικλ Τζάκσον και αποποιούνται οποιαδήποτε ευθύνη χωρίς να ασχοληθούν με την ουσία της αγωγής, αν δηλαδή ο τραγουδιστής κακοποίησε σεξουαλικά τον Ρόμπσον όταν ήταν παιδί ή όχι.

    maikl tzakson29061

    Ωστόσο θα χρειαστεί να κινητοποιήσουν πολυπληθή ομάδα δικηγόρων, καθώς δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο την αγωγή του Ρόμπσον. Η απόφαση του εφετείου ανοίγει τον δρόμο για να φτάσει στα δικαστήρια και η αγωγή για σεξουαλική κακοποίηση από τον Μάικλ Τζάκσον σε παιδική ηλικία, την οποία έχει καταθέσει ο Τζέιμς Σέιφτσακ, ο οποίος επίσης είχε εμφανιστεί στο «Leaving Neverland».

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ