Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Σκηνοθέτες από τα Witcher και Sandman ‘κλέβει’ το “The Rings of Power”

    Σκηνοθέτες από τα Witcher και Sandman 'κλέβει' το "The Rings of Power"

    Τις σκηνοθέτες της δεύτερης σεζόν του “The Lord of the Rings: The Rings of Power” όρισε το Amazon.

    Ο λόγος για τις Charlotte Brändström, Louise Hooper και Sanaa Hamri, οι οποίες, είναι γνωστές στον κόσμο της φαντασίας, μιας και έχουν δουλέψει σε σειρές, όπως οι “The Witcher”, “The Sandman” και “The Wheel of Time”.

    Η Brändström, επιστρέφει στον κόσμο του LOTR, έπειτα από το τα επεισόδια “Udûn” και “The Eye” της πρώτης σεζόν, και θα ηγηθεί των σκηνοθετικών ηνίων αναλαμβάνοντας τέσσερα επεισόδια. Παράλληλα, θα είναι συν-εκτελεστικός παραγωγός, ενώ παρελθοντικές της δουλειές ήταν επεισόδια των “The Witcher” (πιο συγκεκριμένα τα “Bottled Appetites” και “Rare Species” της πρώτης σεζόν), “The Man in the High Castle”, “Outlander” και “Madam Secretary”.

    Η Hooper θα αναλάβει δύο επεισόδια. Είναι γνωστή από το φινάλε του “The Sandman”, όπως και τα επεισόδια “Dear Friend” και “Voleth Meir” της δεύτερης σεζόν του “The Witcher”.

    Τέλος, η Hamri θα σκηνοθετήσει και αυτή δύο επεισόδια. Είναι εκτελεστική παραγωγός της δεύτερης σεζόν του “The Wheel of Time”, και έχει σκηνοθετήσει επεισόδια των “Empire”, “Shameless”, “Nashville”, “Glee” και “Desperate Housewives”.

    Πρόσφατα μάθαμε ότι η δεύτερη σεζόν θα φέρει και νέα πρόσωπα, όπως τους Kevin Eldon (Game of Thrones) και Calam Lynch (Bridgerton), μεταξύ άλλων, ενώ ο Sam Hazeldine έρχεται να αντικαταστήσει τον Joseph Mawle στον ρόλο του Adar, του αρχηγού των Ορκ.

    Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός του Sauron για το φινάλε της πρώτης σεζόν, και ποια είναι η γνώμη του Andy Serkis, ο οποίος ενσάρκωσε τον Gollum στην τριλογία ταινιών του Peter Jackson, αλλά και πώς συνδέεται η ανακάλυψη των νάνων με το μέλλον της σειράς.

    Διαβάστε το review μας για την πρώτη σεζόν, ενώ εν αναμονή της δεύτερης, η οποία θα αργήσει ακόμα να φτάσει στις οθόνες μας, μπορείτε να ξαναδείτε τις ταινίες “The Hobbit” και “The Lord of the Rings” είτε με χρονολογική σειρά, είτε με βάση την κατάταξή μας, να διαβάσετε για όλους τους σημαντικούς χαρακτήρες (που είδαμε και θα δούμε) και για το ποιος είναι ποιος.

    Τέλος, ρίξτε μια ματιά στις 10 ταινίες και σειρές φαντασίας που οφείλουν την ύπαρξη τους στο franchise, σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Νοέμβριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ