Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Σκορδά: Η αναπάντεχη εξομολόγηση στο Instagram

    Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι λάτρης των social media, ωστόσο ποτέ δεν κάνει τέτοιου είδους ανάρτηση.

    Η παρουσιάστρια έκλεισε τη σεζόν της με τις καλύτερες συνθήκες αν και από την εκπομπή της είχε αποχωρήσεις, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό την στηρίζει και αναμένει την τηλεοπτική της επιστροφή, η οποία συνοδεύεται από πολλές αλλαγές, εκπλήξεις και νέα πρόσωπα.

    Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της έφυγε για διακοπές και να που ενάμιση μήνα μετά επιστρέφει γεμάτη όρεξη για την σεζόν που «ανοίγει».

    Το βράδυ της Πέμπτης η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους followers της για την επιστροφή της από τη Χαλκιδική, που είχε βρεθεί τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της και η εξομολόγηση που έκανε ήταν αναπάντεχη καθώς δεν μας έχει συνηθίσει σε προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από τα social.

    «7 ώρες οδήγηση. Θεσσαλονίκη – μάλλον Χαλκιδική- Αθήνα. Η μοναδική φορά που είχα τολμήσει να οδηγήσω εγώ (στις άπειρες φορές που έχω κάνει αυτό το ταξίδι), ήταν όταν μετακόμιζα Αθήνα πριν από πολλά χρόνια και έπρεπε να φέρω το αυτοκίνητό μου. Επειδή φοβόμουν μπροστά πήγαινε ο Σάββας (σ.σ. ο κουμπάρος και νονός του γιου της) και πίσω εγώ τον ακολουθούσα…

    Η επόμενη ήταν σήμερα… Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι η κούραση, αλλά σκέφτομαι ότι κάτι σημαίνει αυτό για μένα και ότι κάτι όμορφο, ελπίζω και εύχομαι, ξεκινάει» έγραψε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

    Σκορδά: Η αναπάντεχη εξομολόγηση στο Instagram

    Σκορδά: Η αναπάντεχη εξομολόγηση στο Instagram

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ