Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Σοφία Κουρτίδου – Γιάννης Σεβδικαλής: Διακωμωδούν τον ασυνείδητο που πάρκαρε ρε αναπηρική θέση και τους άφησε και… χαρτάκι

    Μία κατάσταση την οποία ζουν σχεδόν καθημερινά αποφάσισαν να μοιραστούν στο Instagram, η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής.

    Το ζευγάρι, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram για να αφηγηθεί όσα έζησε, με την αναπηρική θέση πάρκινγκ που ανήκει στον Γιάννη Σεβδικαλή και μόνο σε αυτόν, έξω από το σπίτι τους.

    Όπως εξήγησε η Σοφία Κουρτίδου, κάποιος ασυνείδητος οδηγός, πάρκαρε στη θέση του Γιάννη, αλλά άφησε χαρτάκι με το όνομα και το τηλέφωνό του, έτσι ώστε αν εμποδίζει, να μετακινήσει το αυτοκίνητό του.

    Αν και ούτε αυτή η κίνησή του είναι σωστή, καθώς ποτέ μα ποτέ δεν παίρνουμε τη θέση πάρκινγκ ατόμου με αναπηρία, το ζευγάρι προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και αποφάσισε να καλέσει τον κ. Μιχάλη.

    Ο κύριος Μιχάλης όμως ήταν άφαντος και δεν σήκωνε το τηλέφωνο, για πάνω από μιάμιση ώρα.

    «Στο σημερινό μας επεισόδιο από τις οικογενειακές ιστορίες πρωταγωνιστεί ο κύριος Μιχάλης! Το γέλιο και το κλάμα, όντως, δεν απέχουν πολύ τελικά.
    Εσύ πως θα αντιδρούσες στη δική μας θέση; Δες αυτό το βίντεο που ίσως σε κάνει να γελάσεις αλλά σίγουρα θα σε κάνει να προβληματιστείς. Δεν παρκάρουμε ΠΟΤΕ σε μια αναπηρική θέση. Ούτε για 1 λεπτό. Για σένα είναι απλώς μια θέση parking για το άτομο με αναπηρία είναι μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά σε όλη τη ζωή του. Γι’ αυτό την επόμενη φορά ακόμα και να δεις κάποιον να του παίρνει τη θέση… ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!», γράφει στην ανάρτησή της η Σοφία Κουρτίδου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ