Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Σοκ στον Βόλο: Κλέφτρα γρονθοκόπησε 25χρονο με κινητικά προβλήματα – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Ένα εξοργιστικό και αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (04/09) στον Βόλο. Ένας 25χρονος με κινητικά προβλήματα γρονθοκοπήθηκε από την γειτόνισσά του, που επιχείρησε να κλέψει αντικείμενα από το αυτοκίνητο του πατέρα του.

    Σύμφωνα με το gegonota.news, η 38χρονη – που οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο – αποπειράθηκε να κλέψει αντικείμενα από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του 57χρονου, ο οποίος το είχε σταθμεύσει έξω από το σπίτι του, με ανοιχτό το παράθυρο.

    Η γυναίκα έγινε αντιληπτή τόσο από τον 57χρονο, όσο και από τον 25χρονο γιο του, και τράπηκε σε φυγή βρίζοντας. Ωστόσο περίμενε να απομακρυνθεί ο γείτονάς της από το σπίτι και όταν έφυγε μετά από λίγη ώρα, εκείνη πήγε έξω από το σπίτι και απειλούσε να βάλει φωτιά, για να καούν η σύζυγός του και ο 25χρονος.

    Μόλις αντίκρισε τον 25χρονο, η κατηγορούμενη του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε. Ο πατέρας του επέστρεψε σπίτι και η 38χρονη τράπηκε ξανά σε φυγή, αλλά ο νεαρός με τα κινητικά προβλήματα παρουσίασε παθολογικά προβλήματα από το ξύλο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

    Ο 57χρονος κατέθεσε μήνυση εις βάρος της 38χρονης το ίδιο βράδυ και βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

    Η δίκη αναβλήθηκε για την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να προσκομιστεί έγγραφο ιατρικής γνωμάτευσης εκ μέρους της κατηγορουμένης που ισχυρίζεται ότι λαμβάνει ουσίες.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ