Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Σωτήρης Λαμάι: Έχω πάρα πολλή πέραση στους gay, λαμβάνω υπέροχα μηνύματα

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Summer’s Cool» έδωσε ο Σωτήρης Λαμάι. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε και για την ενασχόλησή του με το TikTok, αλλά και για τα μηνύματα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Σχετικά με το TikTok, ο Σωτήρης Λαμάι είπε: «Θα μου πεις: «Τι είναι το TikTok;». Θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη απάτη στην παγκόσμια οικονομία. Έχω βγάλει αρκετά χρήματα και από το παιχνίδι αυτό!

    Μπορεί να φτάσει κανείς να βγάλει 10.000 ευρώ και βάλε από το TikTok! Υπήρχαν μήνες που έφτανα πολύ παραπάνω από αυτό το ποσό και συγκεκριμένα, πριν μπω στο Survivor, είχα μηνιαίο εισόδημα ίσως διπλάσιο και τριπλάσιο από αυτό το ποσό πολλές φορές! Είναι τρελό».

    «Έχω πάρα πολλή πέραση στους gay»

    Για τα μηνύματα που δέχεται στα social media, ο πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε: «Το τελευταίο διάστημα, απ’ όταν βγήκα από το Survivor, αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση ήταν πως η μισή Ελλάδα μου ζήταγε δανεικά! Ήταν τρελό! Η μισή Ελλάδα, παιδιά, μου ζήταγε δανεικά.

    Τέτοια μηνύματα που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και να πρέπει να δώσεις κιόλας. Και κάτι ακόμη, έχω πάρα πολλή πέραση στους gay! Λατρεύω, αγαπάω τους gay. Τους λατρεύω ειλικρινά, λαμβάνω υπέροχα μηνύματα που πολλές φορές, όταν δεν απαντάω, δεν είναι από αγένεια αλλά κοκκινίζω και ντρέπομαι!».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ