Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Τόνια Σωτηροπούλου: «Στον Κωστή κάνω εκπλήξεις και τις σιχαίνεται»

    Η Τόνια Σωτηροπούλου, παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν». Η γνωστή ηθοποιός μέσα σε όλα, μίλησε για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια, ενώ αποκάλυψε πως εκείνος σιχαίνεται τις εκπλήξεις.

    16 f1 toniasotiropoulou 67883884 139996923904433 6418343801649175733 n

    «Γιορτάζω τα γενέθλια, είμαι αστεία! Γιορτάζω όλων τα γενέθλια. Πηγαίνω και σε άλλων και να μη θέλουν να κάνουν γενέθλια, τους κάνω εγώ. Θυμάμαι μια χρονιά είχε γενέθλια η Ευγενία Σαμαρά και είχαμε γκρουπαριστεί κάπως, αλλά πήγα και στα τέσσερα καλέσματα. Μου έλεγε “σταμάτα κορίτσι μου να έρχεσαι στις τούρτες”. Το επόμενο στάδιο είναι να βγαίνω από τούρτες.

    sotiropoulou maravegias homepage image

    Στον Κωστή κάνω εκπλήξεις και τις σιχαίνεται. Εγώ επειδή είμαι πολύ κοινωνική και έχω πάρα πολλούς φίλους παίρνω όλους μας τους φίλους και του κάνω εκπλήξεις και νιώθει πολύ άβολα.

    tonia sotiropoulou1

    Την πρώτη χρονιά ήταν σοκαρισμένος, γιατί δεν με ήξερε και πολύ καλά και είδε ανθρώπους που είχε να δει χρόνια και ήταν σε φάση “πού τους ξέρεις;”. Τη δεύτερη και τρίτη φορά ήταν σοκ και αναμενόμενο και μετά κάπως, “ευχαριστώ πολύ που ήρθατε”.»

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ