Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου στην Πρέβεζα: Προσπάθησε να αποφύγει επίθεση σκύλου και τον χτύπησε αυτοκίνητο

    Ένα αρκετά σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην Πρέβεζα με το τραυματισμό ενός 16χρονου μαθητή ο οποίος στην προσπάθειά του να αποφύγει την επίθεση από ένα αδέσποτο σκυλί, χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να τραυματιστεί σοβαρά. Για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου καθώς χρειαζόταν άμεση νοσηλεία.

    Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το onpreveza.gr, περαστικοί που βρίσκονταν στο σημείο, αναφέρουν ότι είδαν το 16χρονο παιδί να τρέχει προκειμένου να ξεφύγει από ένα αδέσποτο σκυλί που τον κυνηγούσε. Στην προσπάθειά του αυτή, το παιδί βγήκε στον δρόμο, όπου ένα διερχόμενο όχημα τον χτύπησε και τον πέταξε αρκετά μέτρα μακριά.

    Στο σημείο έσπευσαν οι περαστικοί για να βοηθήσουν τον 16χρονο, ενώ άμεση ήταν και η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ. Ο νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού του και κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρίου.

    Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο 16χρονος, αν και έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έχει τις αισθήσεις του και διατηρεί επαφή με το περιβάλλον.

    Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο 16χρονος, αν και έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έχει τις αισθήσεις του και διατηρεί επαφή με το περιβάλλον.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ