Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Σούπερμαν τέλος για τον Χένρι Κάβιλ

     

    Σούπερμαν τέλος για τον Χένρι Κάβιλ

    Στο «Batman V Superman» πέθανε, στο «Justice League» αναστήθηκε, αλλά κάπου εδώ φαίνεται πως τελειώνουν, ύστερα από 5 χρόνια, οι πτήσεις του Χένρι Κάβιλ ως Σούπερμαν. Χθεσινό δημοσίευμα του Hollywood Reporter επικαλείται πηγές που διαβεβαιώνουν ότι ο ηθοποιός «τα έσπασε» με τη Warner Bros, η οποία θα βάλει για λίγο στην άκρη τον Σούπερμαν και θα ασχοληθεί με μία ταινία για την ξαδέρφη του, Σούπεργκερλ.

    Το στούντιο ήθελε τον Κάβιλ να κάνει ένα πέρασμα ως Σούπερμαν από την ταινία «Shazam!» που θα προβληθεί τον Απρίλιο, αλλά δεν τα βρήκαν διαπραγματεύσεις και η μπάλα πήρε και τις μελλοντικές εμφανίσεις του Βρετανού ηθοποιού στο ρόλο του Ανθρώπου από Ατσάλι.

    Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα η Warner Bros εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, χωρίς να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει το δημοσίευμα: «Χωρίς να έχουν ληφθεί αποφάσεις για τις επόμενες ταινίες με τον Σούπερμαν, εμείς πάντα σεβόμασταν και είχαμε μια πολύ καλή σχέση με τον Χένρι Κάβιλ, και αυτό παραμένει αμετάβλητο».

    Ο ίδιος ο Κάβιλ, που έχει ήδη υπογράψει για τη σειρά «The Witcher» του Netflix, ανέβασε στο Instagram ένα περίεργο βίντεο όπου φορώντας μπλούζα με τη φράση «Krypton Lifting Team» κοιτάει σοβαρός την κάμερα και μας δείχνει μία κούκλα Σούπερμαν. Και όλα αυτά με σάουντρακ τον «Γαλάζιο Δούναβη» με… γαβγίσματα. Δείτε το μήπως εσείς καταλάβετε κάτι παραπάνω…

    View this post on Instagram

    Today was exciting #Superman

    A post shared by Henry Cavill (@henrycavill) on

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ