Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Spartacus: House of Ashur – Αρκετές προσθήκες στο cast συμπεριλαμβανομένου του Graham McTavish από το “Outlander”

    Η σειρά sequel του Spartacus, House of Ashur, πρόσθεσε οκτώ νέους ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένου του Graham McTavish από το Outlander, όπως ανακοίνωσε το Starz.

    Ο McTavish θα υποδυθεί τον Korris, έναν πρώην μονομάχο που κέρδισε την ελευθερία του στην αρένα και τώρα είναι ο Doctore του Ashur, εκπαιδεύοντας τους μονομάχους.

    Spartacus: House of Ashur – Αρκετές προσθήκες στο cast συμπεριλαμβανομένου του Graham McTavish από το “Outlander”

    Επίσης στη σειρά θα συμμετέχουν η Tenika Davis (Jupiter’s Legacy) ως Achillia, μια γυναίκα μονομάχος που είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει τους άντρες συναδέλφους της, η Jamaica Vaughan (Home and Away) ως Hilara, μια νέα δούλη του οίκου, βαθιά ερωτευμένη με τον Ashur, η Ivana Baquero (Pan’s Labyrinth) ως Messia, μια δούλη του οίκου ερωτευμένη με τη Hilara, ο Jordi Webber (Power Rangers Ninja Steel) ως Tarchon, ένας αλαζόνας και ισχυρογνώμων μονομάχος, η Claudia Black (Farscape) ως Cossutia, μια πολιτικός αποφασισμένη να κρατήσει τον Ashur στη θέση του, η οποία συνεχώς σχεδιάζει την πτώση του, η India Shaw-Smith (Never Kiss a Man in a Christmas Sweater) ως Viridia, η κόρη της Cossutia, και ο Leigh Gill (Game of Thrones) ως Satyrus, ο ηγέτης των Brothers Ferox, μονομάχοι από έναν αντίπαλο Λούδο.

    Το δίκτυο Starz περιγράφει την σειρά δέκα επεισοδίων House of Ashur (η οποία είναι αυτή τη στιγμή σε παραγωγή στη Νέα Ζηλανδία) ως μια “ιστορία που λυγίζει τον χρόνο, ερωτική, συναρπαστική εμπειρία που χτίζει πάνω σε όλα όσα έκαναν την αρχική σειρά μία τεράστια επιτυχία. Η σειρά θέτει το ερώτημα: Τι θα γινόταν αν ο Ashur (ο Nick Tarabay θα επαναλάβει τον ρόλο) δεν είχε πεθάνει στο Όρος Βεζούβιος στο τέλος του Spartacus: Vengeance; Και τι θα γινόταν αν του είχε δοθεί η σχολή μονομάχων που ανήκε στον Batiatus ως ανταμοιβή για τη βοήθειά του στους Ρωμαίους στη δολοφονία του Σπάρτακου και τον τερματισμό της εξέγερσης των δούλων;”

    Spartacus: House of Ashur – Αρκετές προσθήκες στο cast συμπεριλαμβανομένου του Graham McTavish από το “Outlander”

    Ο δημιουργός, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός του Spartacus, Steven S. DeKnight, επιστρέφει ως showrunner και εκτελεστικός παραγωγός.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ