Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Special με τον Mephisto φαίνεται πως γυρίζει η Marvel

    To πλατό του “Agatha: Coven of Chaos” φαίνεται πως χρησιμοποιείται και για άλλον λόγο πέρα από τα γυρίσματα της σειράς.

    Σύμφωνα με το podcast “The Hot Mic” (μέσω ComicBook) και τα λεγόμενα του δημοσιογράφου Jeff Sneider, ο Mephisto θα αποκτήσει το δικό του ειδικό επεισόδιο, όπως έγινε με το “Werewolf by Night” (2022). Ο Sacha Baron Cohen αναλαμβάνει τον εν λόγω ρόλο και τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτήν την στιγμή στο πλατό της προαναφερόμενης σειράς.

    “Μου είπαν ότι γυρίζεται ένα special με τον Mephisto στο πλατό του ‘Agatha: House of Harkness'”, είπε. “Ακούγεται σαν να κάνουν το ολόδικό του special”.

    Special με τον Mephisto φαίνεται πως γυρίζει η Marvel

    Δείτε τα πάντα από Marvel στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Οι φήμες για την εισαγωγή του ηθοποιού σε αυτόν τον ρόλο ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Μάλιστα, τότε έλεγαν ότι θα δούμε τον χαρακτήρα στο “Ironheart” που θα κάνει την πρεμιέρα του μέσα στο Φθινόπωρο του 2023.

    Ο Mephisto έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο “Silver Surfer #3” το 1968, βασιζόταν στον δαίμονα από τον μύθο του Faust, Mephistopheles και είχε δημιουργηθεί από τους Stan Lee και John Buscema. Συνήθως συνδέεται με άλλους υπερήρωες, όπως τους Johnny Blaze/Ghost Rider, Doctor Strange και Doctor Doom, ενώ μεγάλο κακό προκάλεσε και στον Spider-Man, καθώς ευθύνεται τόσο για τη διαγραφή του γάμου του με την Mary Jane, όσο και για τη μεταμόρφωση των Harry και Norman Osborn σε Green Goblin και Kindred, αντίστοιχα.

    Μέρος της ιστορίας του συνδέεται και με την Scarlet Witch, η οποία στα κόμικς παίρνει κομμάτι της ψυχής του δαίμονα για να δημιουργήσει τα παιδιά της, Tommy και Billy, και όταν το μαθαίνει αυτός τα σκοτώνει. Η εμφάνιση του χαρακτήρα προϊδεάστηκε στο “WandaVision” και στο “Loki” και πολλοί fans ελπίζουν να τον δουν και στο “Agatha: Coven of Chaos”.

    Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει και στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την Kathryn Hahn. Μεταξύ των νέων εισαγωγών είναι και αυτές των Aubrey Plaza και Joe Locke σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους, ενώ η Elizabeth Olsen αποκάλυψε πρόσφατα ότι μπορεί να επαναλάβει τον ρόλο της Wanda Maximoff σε αυτήν. Άλλωστε, το μέλλον της χαρακτήρα στα κόμικς είναι πλούσιο και δεν τελειώνει τόσο εύκολα όσο παρουσιάστηκε στο “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” (2022).

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ