Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Spider-Man: Noir – O Nicolas Cage αποκάλυψε πόσα επεισόδια θα έχει η σειρά

    Ο ηθοποιός Nicolas Cage μίλησε στο The New Yorker για την καριέρα του και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη νέα σειρά. Ο Spider-Man Noir έχει γίνει αγαπημένος των θαυμαστών από το Spider-Man: Into the Spider-Verse. Όταν ανακοινώθηκε η σειρά, δεν υπήρχαν πολλές συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά ο Cage έδωσε κάποιες διευκρινίσεις. Είπε, “Σαράντα πέντε λεπτά. Δηλαδή, είναι οκτώ επεισόδια. Είναι το ισοδύναμο τεσσάρων ταινιών σε πέντε μήνες. Και έχω και μια άλλη ταινία που πρέπει να προετοιμάσω, και μετά άλλη μια ταινία αμέσως μετά.” Έτσι, καμία ξεκούραση.

    Spider-Man: Noir – O Nicolas Cage αποκάλυψε πόσα επεισόδια θα έχει η σειρά

    Καθώς πολλοί αναρωτιούνται για το τι θα περιλαμβάνει η σειρά, εδώ είναι μια ανεπίσημη σύνοψη για τον Spider-Man: Noir. Αυτό βρισκόταν υπό συζήτηση τουλάχιστον από πέρυσι: “θα ακολουθεί έναν παλιότερο, τραχύ υπερήρωα στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1930. Ένα άτομο με γνώση του έργου λέει ότι η σειρά θα είναι σε δικό της σύμπαν και ο κύριος χαρακτήρας δεν θα είναι ο Peter Parker.”

    Spider-Man: Noir – O Nicolas Cage αποκάλυψε πόσα επεισόδια θα έχει η σειρά

    “Η επέκταση του σύμπαντος της Marvel με τον ‘Noir’ είναι μια μοναδική ευκαιρία και νιώθουμε τιμή που φέρνουμε αυτή τη σειρά στους παγκόσμιους πελάτες του Prime Video,” έγραψε προηγουμένως ο Vernon Sanders, επικεφαλής της τηλεόρασης για την Amazon MGM Studios. “Ο εξαιρετικά ταλαντούχος Nicolas Cage είναι η ιδανική επιλογή για τον νέο μας υπερήρωα και η εξειδικευμένη παραγωγική ομάδα με τους Phil Lord, Christopher Miller, Amy Pascal, και την απίστευτη ομάδα της Sony είναι αφοσιωμένοι στην επέκταση αυτού του franchise με τον πιο αυθεντικό τρόπο.”

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ