Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Spin-οff του Game of Thrones αλλάζει μορφή στο HBO

    Ο George R.R. Martin αποκάλυψε ότι το “9 Voyages” έχει αλλάξει μορφή και από live-action θα γίνει animation.

    Όπως αποκαλύφθηκε σε μια ανάρτηση στο blog του, η προγραμματισμένη σειρά δεν θα είναι πλέον live-action λόγω ανησυχιών με τον προϋπολογισμό, και υποστηρίζει πλήρως την απόφαση, καθώς ο τεράστιος κόσμος της σειράς προσφέρεται καλύτερα για τα κινούμενα σχέδια.

    “Μεταφέραμε το ‘9 Voyages’, τη σειρά μας για τα θρυλικά ταξίδια του Sea Snake, από το live-action στο animation, μια κίνηση που υποστηρίζω πλήρως”, είπε ο Martin. “Οι περιορισμοί στον προϋπολογισμό πιθανότατα θα έκαναν μια live-action εκδοχή απαγορευτικά ακριβή, με τη μισή σειρά να λαμβάνει χώρα στη θάλασσα, και την ανάγκη δημιουργίας διαφορετικού λιμανιού κάθε εβδομάδα, από το Driftmark έως το Lys έως τα Basilisk Isles έως το Volantis έως το Qarth… συνέχεια και συνέχεια. Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος εκεί έξω. Και έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες να τα δείξουμε όλα με το animation”.

    Το “9 Voyages”, γνωστό και ως “The Sea Snake”, αναπτύσσεται από τον δημιουργό του “Rome”, Bruno Heller. Η σειρά θα ακολουθεί τις περιπέτειες του Λόρδου Corlys Velaryon, τον οποίο υποδύεται ο Steve Toussaint στη σειρά φαντασίας του HBO, “House of the Dragon”, και θα επεκτείνει το σύμπαν του “Game of Thrones” μαζί με δύο άλλα project κινουμένων σχεδίων, αν αυτά προχωρήσουν.

    “Κανένα από αυτά δεν έχει πάρει το πράσινο φως ακόμη, αλλά νομίζω ότι πλησιάζουμε στο να κάνουμε το επόμενο βήμα με μερικά από αυτά”, είπε. “Όταν ξεκίνησε αυτός ο τελευταίος γύρος ανάπτυξης πριν από λίγα χρόνια, είχαμε τέσσερις ιδέες για κινούμενα σχέδια με μερικά μεγάλα ταλέντα. Αίθουσες συγγραφέων και σύνοδοι κορυφής, περίγραμμα και σενάρια ακολούθησαν εν ευθέτω χρόνω, αλλά, δυστυχώς, δύο από τα αρχικά projects μπήκαν στο ράφι”.

    “Όσοι από εσάς έχετε διαβάσει τις αναφορές μου τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να θυμάστε ότι προτιμώ να λέω ‘μπήκε στο ράφι’ παρά ‘πέθανε’, καθώς τίποτα δεν πεθαίνει για καλό στο Χόλιγουντ, και ένα project που τίθεται στο ράφι ένα χρόνο μπορεί να ληφθεί από το ράφι λίγα χρόνια αργότερα”, πρόσθεσε ο Martin . “Έχω ακόμα ελπίδες να παρουσιάσω τις ιστορίες που βάλαμε στο ράφι με άλλη μορφή, ίσως ως graphic novels”.

    “Θα καταφέρει κάποιο από αυτά να βγει στον αέρα; Να συμβεί; Δεν υπάρχει τρόπος να μάθω”, κατέληξε. “Τίποτα δεν είναι σίγουρο στο Χόλιγουντ”.

    Η δεύτερη σεζόν του “House of the Dragon” θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του καλοκαιριού, ενώ μια σειρά με επίκεντρο το “Tales of Dunk and Egg” προχωρά επίσης στο HBO. Άλλα spin-offs που συζητούνται είναι το “10.000 Ships”, που διαδραματίζεται 1.000 χρόνια πριν από το “Game of Thrones”, και το “Snow”, που ακολουθεί τον Jon Snow του Kit Harrington μετά τα γεγονότα της κύριας σειράς. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από καιρό είχε γυριστεί το πιλοτικό επεισόδιο, ενός άτιτλου prequel με πρωταγωνίστρια την Naomi Watts, αλλά δεν πήρε το πράσινο φως για να γίνει σειρά.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ