Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Spin-off του Wednesday σκέφτεται να φέρει το Netflix

    Spin-off του Wednesday σκέφτεται να φέρει το Netflix

    Το Netflix σκέφτεται να φέρει ένα spin-off του “Wednesday” που θα επικεντρώνεται σε κάποιο άλλο μέλος της τρομακτικής οικογένειας Addams.

    Ο λόγος για τον Θείο Fester του Fred Armisen, ο οποίος κατάφερε στον λίγο χρόνο που είχε στην πρώτη σεζόν να διοχετεύσει κάποια από την αρχική ιδιοσυγκρασία του χαρακτήρα προσθέτοντας τη δική του ζοφερή πινελιά.

    “Όπως και με οποιαδήποτε τηλεοπτική σειρά που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η σειρά με τον θείο Fester θα συμβεί ποτέ”, δήλωσε ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Lucas Shaw. “Οι σεναριογράφοι πρέπει να καταλάβουν την ιστορία, η εταιρεία πρέπει να διαπραγματευτεί συμβάσεις με τα ταλέντα και τα χρονοδιαγράμματα των ατόμων πρέπει να ευθυγραμμιστούν”.

    Το “Wednesday” ήταν στην κορυφή της δεκάδας του Netflix για πολλές εβδομάδες, ενώ ξεπέρασε τα νούμερα τηλεθέασης του “Dahmer” και έγινε η τρίτη δημοφιλέστερη σειρά του καναλιού. Η εν λόγω θέση του άλλαξε όταν το κανάλι ανακοίνωσε το νέο του μετρικό σύστημα και πλέον η σειρά κάθεται στην πρώτη θέση των αγγλόφωνων σειρών. Έκανε καλύτερο καλύτερο ντεμπούτο από το “Stranger Things 4” και ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν τον Ιανουάριο που μας πέρασε.

    Η σειρά επικεντρώνεται στην κόρη της γνωστής οικογένειας που πηγαίνει στην Ακαδημία Nevermore και προσπαθεί “να τελειοποιήσει τις νέες της τηλεπαθητικές ικανότητες, να αποτρέψει μια σειρά από κτηνώδεις δολοφονίες που έχουν σπείρει τον τρόμο στην πόλη και να επιλύσει ένα μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο μπλέχτηκαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με τις νέες και πολυσύνθετες σχέσεις στο Nevermore”.

    Στον πρωταγωνιστικό ομότιτλο ρόλο βλέπουμε την Jenna Ortega και πλάι πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Gwendoline Christie ως Larissa Weems και Christina Ricci ως Marilyn Thornhill. Ο Tim Burton έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία κάνοντας έτσι το τηλεοπτικό του ντεμπούτο και είναι εκτελεστικός παραγωγός, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι και οι Steve Stark, Kayla Alpert, Jonathan Glickman, Andrew Mittman, Gail Berman και Kevin Miserocchi.

    Η δεύτερη σεζόν είναι πολύ πιθανό να φτάσει μέσα στο 2024 και θα φέρει περισσότερο τρόμο, καθόλου ρομάντζο και περισσότερη οικογένεια Addams. Τα γυρίσματά της αναμένονται να ξεκινήσουν την άνοιξη. Διαβάστε το review μας για την πρώτη σεζόν και πείτε μας στα σχόλια πόσο ανυπομονείτε για την συνέχεια.

    Ρίξτε μια ματιά στις νέες σειρές και τις ταινίες των Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ