Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Spoiler-βόμβα στο Καφέ της Χαράς: Δεν πάει ο νους σας ποιος χαρακτήρας επιστρέφει στη σειρά

    Spoiler-βόμβα στο Καφέ της Χαράς: Δεν πάει ο νους σας ποιος χαρακτήρας επιστρέφει στη σειρά


    ΗΕυτυχία Φαναριώτη έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Καφέ Της Χαράς, όπου υποδύθηκε την Ρόδη, την ανιψιά του παπά και της παπαδιάς, αρραβωνιαστικιά του Φατσέα και υποψήφια αρραβωνιαστικιά του Περίανδρου Πόπωτα.

    Η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του Πρωινού και τη Μαρία Κοκολάκη, έκανε την έκπληξη, καθώς άφησε να εννοηθεί πως πρόκειται να τη δούμε ξανά στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς, που επέστρεψε 15 χρόνια μετά στον ΑΝΤ1 και σημειώνει τεράστια επιτυχία.

    «Ο Χάρης Ρώμας με είχε προτείνει για τον ρόλο της δασκάλας, αλλά η συνεργασία δεν ευδοκίμησε. Ήμουν εντελώς άγνωστη. Μετά από κάποιο καιρό με ξαναπήρε τηλέφωνο και μου είπε πως θα επανορθώσει δίνοντάς μου τον ρόλο της Ρόδης. Δεν είχα ξαναπαίξει ποτέ στην τηλεόραση.

    Ελπίζω πως η Ρόδη θα επιστρέψει. Πιστεύω θα επιστρέψει. Δε θέλω να φανταστώ πώς θα επιστρέψει, γιατί ο Χάρης και η Άννα Χατζησοφιά είναι τόσο ευφυείς και τόσο ευφάνταστοι σε ό,τι κάνουν που το αφήνω στα χέρια τους» τόνισε η Ευτυχία Φαναριώτη.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ