Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Σπύρος Μπιμπίλας για Μαρινέλλα: «Η κατάρρευσή της στην σκηνή είναι ιστορικό γεγονός»

    Για την περιπέτεια υγείας της Μαρινέλλας μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Action τώρα», την Παρασκευή (27/09).

    Υπενθυμίζεται, πως η τραγουδίστρια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» μετά από την κατάρρευσή της στην σκηνή του Ηρωδείου, λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Το τελευταίο μάλιστα ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει, πως η κατάστασή της υγείας της είναι σταθερή, αλλά κρίσιμη.

    Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στα βίντεο, που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο από την στιγμή της πτώσης της Μαρινέλλας, αλλά και στο αν θα πρέπει ένας καλλιτέχνης να βάζει τέλος στην καριέρα του, από μια ηλικία και έπειτα.

    «Η μεγάλη μας Μαρινέλλα δυστυχώς περνάει μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία, aλλά όταν ένας μεγάλος καλλιτέχνης παθαίνει κάτι τέτοιο πάνω στη σκηνή, είναι ιστορικό γεγονός, γιατί δείχνει ότι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες μέχρι τα γηρατειά τους, θέλουν να είναι στο σανίδι, όταν μάλιστα είναι τόσο καλά, όσο ήταν η Μαρινέλλα μέχρι το ατύχημα.

    Καλά κάνατε και δεν δείξατε το βίντεο με την πτώση. Να σας πω όμως κάτι, επειδή πολλοί είπαν ότι κακώς τη δείχνουν, εφόσον κινηματογραφήθηκε ένα τέτοιο ιστορικό γεγονός, αποκλείεται να μη το δουν κάποιοι άλλοι, όπως βλέπουμε τους βομβαρδισμούς και χιλιάδες άλλα πράγματα. Είναι κάτι που αναπόφευκτα θα το δουν άνθρωποι. Εφόσον το διαδίκτυο πια στέλνει ο καθένας ό,τι θέλει, δυστυχώς αυτή η τόσο κακή στιγμή κινηματογραφήθηκε. Δεν υπάρχει πρέπει στο πότε θα αποσυρθεί κάποιος καλλιτέχνης. Είναι η βιολογική δυνατότητα του καθενός να αισθάνεται μέχρι πότε μπορεί να συνεχίσει.

    Ο Γιάννης Βογιατζής είναι 97 ετών και μέχρι πέρυσι δούλευε κανονικά στο θέατρο. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μάρω Κοντού είναι στα 90 και δουλεύουν κανονικά, είναι μια χαρά, γιατί έχουν τη βιολογική δυνατότητα να είναι καλά. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη προχθές στη δική μας συναυλία, βγήκε με βοήθεια στην σκηνή, αλλά μετά παρέμεινε μόνη της τραγούδησε και a capella, είπε κι άλλο τραγούδι γιατί το κοινό τη θέλει. Όταν το κοινό σε θέλει και εσύ μπορείς, γιατί να αποσυρθείς; Όσο οι άνθρωποι έχουν τη βιολογική δύναμη να μπορούν να προσφέρουν, αυτό που μπορούν, γιατί να μη το κάνουν; Η Μαρινέλλα γιατί να αποσυρόταν με τόσο θεϊκή φωνή που είχε», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ