Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
More

    Σπύρος Παπαδόπουλος για την Άννα Διαμαντοπούλου: «Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να λείπουν από την πολιτική» – ΒΙΝΤΕΟ

    Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Παρασκευής, στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για την συμμετοχή στο προεκλογικό σποτ της Άννας Διαμαντοπούλου και τα σχόλια που υπήρξαν, τόσο γι’ αυτό όσο και για κάθε άλλο πια θέμα, στα social media.

    «Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να λείπουν από την πολιτική»

    Ειδικότερα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξομολογήθηκε πως «επειδή εκ της Δήμητρας (σ.σ. Παπαδοπούλου) την γνωρίζω χρόνια την Άννα (σ.σ. Διαμαντοπούλου), την εκτιμώ τόσο πολύ που δεν με νοιάζει και σε ποιο κόμμα θα ήταν υποψήφια. Δεν το σκέφτομαι αυτό. Θεωρώ ότι τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να λείπουν από την πολιτική».

    «Δεν με νοιάζει να μην το σχολιάσουν ή να μην με τοποθετήσουν κάπου, γιατί δεν παρακολουθώ και αυτά που λένε στα social media. Τους οχετούς και τα λοιπά. Οπότε δεν με αφορούν αυτά, δεν με ακουμπάνε. Ζούμε εδώ και χρόνια, θα πω βαριά κουβέντα τώρα, τον φασισμό της κοινής γνώμης. Διότι αυτό το πράγμα, η δήθεν ελευθερία, είναι ένας υφέρπων φασισμός γιατί δεν μπορείς να μιλήσεις, να πεις κάτι, να πεις “πάχυνες” ή “πήρες δυο κιλάκια παραπάνω”». Δηλαδή δεν επιτρέπεται να πεις τίποτα, πουθενά, σε κανέναν. Κρίνεσαι για τα πάντα, ό,τι κι αν πεις».

    «Φοβόμουν λίγο τα θέματα της εφηβικής βίας»

    «Φοβόμουν λίγο τα θέματα της εφηβικής βίας στο Κάνε ότι Κοιμάσαι, μήπως το παρακάνουμε, μίλησα με κάποιους καθηγητές και μου έλεγαν πως αυτά δεν είναι τίποτα. Είχα μια εικόνα από τότε του συνέβαινε» συμπλήρωσε ακόμα, σε άλλο σημείο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ.

    Δείτε σχετικά βίντεο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ