Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται VR εμπειρία που σε βάζει να διαγωνιστείς σαν κανονικός παίχτης

    Έρχεται VR εμπειρία που σε βάζει να διαγωνιστείς σαν κανονικός παίχτης

    To Netflix συνεργάζεται με την Sandbox για να φέρουν μια VR εμπειρία που θα μας μεταφέρει στον κόσμο του “Squid Game”.

    Σύμφωνα με το Variety, oι παίχτες θα μπορούν να βιώσουν τις προκλήσεις τις σειράς ή να πεθάνουν προσπαθώντας. Μετά από κάθε session, η εταιρεία θα δίνει στους συμμετέχοντες βίντεο με τις καλύτερες στιγμές τους όπου θα μπορούν να δουν το πώς εξελίχθηκε η ιστορία τους.

    Η Sandbox VR είναι μια φουτουριστική VR εμπειρία όπου οι παίχτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους μέσα στο παιχνίδι όπως και στον πραγματικό κόσμο. Ιδρύθηκε το 2016 και φέρει 30 κατάλληλα εξοπλισμένες τοποθεσίες σε όλη την υφήλιο. Χρησιμοποιεί motion-tracking τεχνολογία και μέχρι στιγμής έχει τα “Star Trek: Discovery”, “Deadwood Valley”, “Deadwood Mansion”, “Curse of Davy Jones”, “Amber Sky 2088” και “UFL: Unbound Fighting League” στο δυναμικό της.

    “Η αποστολή μας είναι να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά μέσω των κορυφαίων εμβυθιστικών εμπειριών. Τι θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστό από το ‘Squid Game’, την πιο γνωστή και πολυσυζητημένη σειρά των τελευταίων ετών;” είπε ο ιδρυτής και Πρόεδρος της Sandbox VR, Steve Zhao σε δήλωσή του. “Είναι μια καταπληκτική εμπειρία για να συνεργαστούμε με το Netflix και να παραχωρήσουμε σε αυτούς τους fans την ευκαιρία να μεταφερθούν στον κόσμο της σειράς”.

    Αυτή δεν είναι η μόνη VR εμπειρία που έχει κυκλοφορήσει και βασίζεται στην γνωστή σειρά, μιας και το καλοκαίρι που μας πέρασε διατέθηκε το ομότιτλο παιχνίδι από την Immersive Gamebox.

    Το “Squid Game” θα αποκτήσει δεύτερη σεζόν, ενώ κάποια στιγμή πρόκειται να δούμε και το ριάλιτι σόου “Squid Game: The Challenge”, το οποίο έχει χαρακτηριστεί από πηγές εκ των έσω ως μια ‘απάνθρωπη καταστροφή’. Διαβάστε για την έμπνευση πίσω από τις γνωστές πράσινες φόρμες, καθώς και την εξήγησή μας για τις δοκιμασίες της σειράς, η οποία είναι η δημοφιλέστερη σειρά στην ιστορία του Netflix.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τις κριτικές μας για τις σειρές που τελείωσαν τον περασμένο μήνα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ