Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Στα 48 της χρόνια η Πενέλοπε Κρουζ ποζάρει τοπλεs και γονατίζει το Instagram!

    Στα 48 της χρόνια η Πενέλοπε Κρουζ ποζάρει τοπλεs και γονατίζει το Instagram! 3

    Ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικό δώρο επέλεξε να κάνει η Ισπανίδα ηθοποιός και σούπερ σταρ του Χόλυγουντ Πενέλοπε Κρουζ η οποία φωτογραφήθηκε τοπλεs για πασίγνωστο περιοδικό.

    Η εκθαμβωτική Ισπανίδα, προκαλεί σάλο, φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό σορτς στο εξώφυλλο του περιοδικού Dust Magazine και χάρισε στους θαυμαστές της μια πρόωρη χριστουγεννιάτικη λιχουδιά, με την νέα προκλητική φωτογραφία της στην οποία θα την δείτε να ποζάρει τόπλες με φανταχτερά εσώρουχα.

    Η 48χρονη ηθοποιός φαινόταν εκπληκτική στο εξώφυλλο του ισπανικού τεύχους του περιοδικού, το οποίο μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram.

    Στην φωτογραφία, η Πενέλοπε Κρουζ φωτογραφίζεται στο πλάι, καλύπτοντας το στnθοs της με τα χέρια της κοιτάζοντας σαγηνευτικά πάνω από τον ώμο της και μέσα στην κάμερα, με τα μακριά, σκούρα μαλλιά της, να πέφτουν στην πλάτη της.

    Τα σχόλια και τα likes ήταν κάτι παραπάνω απο εντυπωσιακά, αφού πολλοί θαυμαστές έμειναν άφωνοι από την ομορφιά της Ισπανίδας ηθοποιού και σχολίασαν ποικιλοτρόπως.

    Δείτε και εσείς την Πενέλοπε Κρουζ στην φωτογραφία που γονάτισε το instagram

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ