Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Σταμάτης Γαρδέλης: «Χάλια είναι, μια ανεβαίνει και μια κατεβαίνει», λέει η μητέρα του

    Ο Σταμάτης Γαρδέλης εδώ και μία εβδομάδα νοσηλεύεται στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί». Η είδηση για την νοσηλεία του ηθοποιού έγινε γνωστή μέσα από την «ON time». Σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα προβλήθηκαν δηλώσεις της μητέρας του Σταμάτη Γαρδέλη.

    Η κυρία Δώρα Γαρδέλη ανέφερε ότι: «Πως να είναι και αυτός, χάλια είναι, μια ανεβαίνει και μια κατεβαίνει. Δεν είναι και τόσο καλά, αλλά ούτε και άσχημα είναι. Εξετάσεις του κάνουν. Στεναχωρημένος είναι, κουρασμένος είναι, στεναχωρημένος που αρρώστησε. Κατά το μεσημέρι πρέπει να με πάρει τηλέφωνο. Για όσους ενδιαφέρονται για το παιδί μου τους ευχαριστώ».

    Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, Θάνο Βάγιο, ο Σταμάτης Γαρδέλης: «Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών στο «Δαφνί». Συνεχίζει να παρακολουθείται νυχθημερόν από τους θεράποντες ιατρούς του, οι οποίοι προσπαθούν να προσδιορίσουν επακριβώς την κατάσταση της ψυχικής του υγείας.

    Είναι λίγοι οι άνθρωποι που επιθυμεί και έρχεται σε επαφή. Δεν έχει δεχθεί επισκέψεις, έχει δεχθεί όμως, απ’ όσο γνωρίζω, τηλεφωνήματα ανθρώπων οι οποίοι θέλουν να μιλήσουν μαζί του. Το τηλέφωνό του είναι κλειστό».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ