Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Σταματήστε τις κατασχέσεις επαγγελματικών λογαριασμών

    Σταματήστε τις κατασχέσεις επαγγελματικών λογαριασμών

    Την άμεση παύση κατασχέσεων μέχρι την ενεργοποίηση προσωποποιημένων ρυθμίσεων οφειλών και του ακατάσχετου λογαριασμού πρότεινε ο πρόεδρος ΒΕΠ, Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας.

    Ο πρόεδρος ΒΕΠ σε νέα επιστολή του προς το υπουργείο Οικονομία ςμεταξύ άλλων αναφέρει: «To τελευταίο χρονικό διάστημα, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά γινόμαστε αποδέκτες μηνυμάτων διαμαρτυρίας σημαντικού αριθμού επιχειρήσεων – μελών μας σχετικά με κατασχέσεις επαγγελματικών λογαριασμών λόγων χρεών στο δημόσιο.


    Το λυπηρό είναι ότι ειδικά μέσα στο χρονικό διάστημα των εορτών αρκετά μέλη μας δυστυχώς δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν παραγγελίες καθώς και τις μισθολογικές τους υποχρεώσεις αλλά και τα λειτουργικά τους έξοδα.

    Σε μια περίοδο προκλήσεων για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που προσπαθούν να επανέλθουν από τις συνεχόμενες κρίσεις της χώρας μας – οικονομική , υγειονομική , ενεργειακή – δεν βοηθούν οι κατασχέσεις. Όλες αυτές οι επιχειρήσεις θα οδηγηθούν άμεσα σε λουκέτα αλλά και πάλι το ελληνικό δημόσιο δεν θα έχει κανένα έσοδο. Τιμωρούμε τις επιχειρήσεις για την βάναυση φορολογία κλπ των μνημονίων; Τιμωρούμε τις επιχειρήσεις για την οικονομική κρίση που επέφερε ο κορονοϊός;

    Το ΒΕΠ έχει προτείνει άμεση ενεργοποίηση προσωποποιημένων ρυθμίσεων οφειλών και άμεση ενεργοποίηση ακατασχέτου τραπεζικού λογαριασμού. Αυτές είναι ουσιαστικές λύσεις και πρέπει μέχρι την ενεργοποίηση τους να γίνει παύση κάθε μορφή κατάσχεσης.»

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ