Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο David Tennant ξανά ως Huyang για το “Ahsoka”

    Ο David Tennant θα επιστρέψει για να δανίσει την φωνή του στον Huyang για τις ανάγκες του “Ahsoka”.

    Η ανακοίνωση έγινε μέσω του Star Wars Celebration, όπου μάθαμε ότι ο ηθοποιός επιστρέφει στον ρόλο του drοid που κατασκεύαζε φωτόσπαθα στην σειρά κινουμένων σχεδίων “The Clone Wars” (2012).

    Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Natasha Liu Bordizzo ως Sabine Wren, Hayden Christensen ως Anakin Skywalker, Eman Esfandi ως Ezra Bridger, Lars Mikkelsen ως Grand Admiral Thrawn, Ivanna Sakhno ως Shin Hati, Mary Elizabeth Winstead ως Hera Syndulla, Ray Stevenson ως Baylan Skoll, Genevieve O’Reilly ως Mon Mothma, Diana Lee Inosanto ως Morgan Elsbeth, Maurice Irvin ως Senator Mawood, Jacqueline Antaramian ως Senator Rodrigo, Nelson Lee ως Senator Xiono και Erica Duke ως Gran Senator, ενώ την εμφάνισή του θα κάνει και ο Chopper.

    Η σειρά φέρει τον Dave Filoni ως σεναριογράφο, σκηνοθέτη και εκτελεστικό παραγωγό. Άλλοι σκηνοθέτες είναι οι Peter Ramsey, Steph Green, Jennifer Getzinger, Geeta Patel και Rick Famuyiwa, ενώ εκτελεστική παραγωγός είναι και η Kathleen Kennedy. Το “Star Wars: Ahsoka” είναι μια από τις πιο hot σειρές που περιμένουμε να δούμε σε συνδρομητική μέσα στο 2023, και θα φτάσει στις οθόνες των συνδρομητών τον Αύγουστο που μας έρχεται.

    Ο David Tennant ξανά ως Huyang για το "Ahsoka"

    Δείτε το “Star Wars: Ahsoka” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    O Tennant έγινε γνωστότερος μέσα από την σειρά “Doctor Who” ως την 10η εκδοχή του χαρακτήρα. Έχει παίξει στις ταινίες “Harry Potter and the Goblet of Fire” (2005), “Fright Night” (2011), “Mad to Be Normal” (2017) και “Mary Queen of Scots “(2018) και στις σειρές “Casanova” (2005), “Broadchurch” (2013-17), “Gracepoint” (2014), “Jessica Jones” (2015-19), “Around the World in 80 Days” (2021), το οποίο έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν και “Good Omens”, του οποίου αναμένουμε – επίσης – την δεύτερη σεζόν. Τέλος, να πούμε ότι θα αναλάβει και την 14η εκδοχή του Doctor στα τρία νέα επεισόδια που θα φτάσουν τον Νοέμβριο.

    Ρίξτε μια ματιά σε όλα τα projects Star Wars του 2023, σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ