Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Ο Din Djarin δεν είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο του “The Mandalorian”

    Spoiler από το πρόσφατο επεισόδιο του “The Mandalorian”, “Chapter 22: Guns for Hire”.


    Μπορεί το “The Mandalorian” να ξεκίνησε έχοντας ως κεντρικά πρόσωπα τους Din Djarin και Grogu, αλλά τα πρόσφατα επεισόδια φαίνεται πως έχουν αλλάξει τον άξονα της σειράς. Μάλιστα, σε αυτήν την σεζόν, δεν βλέπουμε μόνο έναν Mandalorian, αλλά ολόκληρη την φυλή, κάτι που γεννά το ερώτημα σχετικά με την κατεύθυνση της σειράς. Επιπλέον, το “Chapter 22: Guns for Hire”, που είδαμε την Τετάρτη που μας πέρασε, έδειξε τον Din να κάνει στην άκρη και να δίνει το Darksaber στην Bo-Katan, η οποία παίρνοντάς το είναι έτοιμη να ενώσει και πάλι όλους τους Mandalorian, ασχέτως δόγματος.

    Γι’αυτήν την αλλαγή μίλησε ο εκτελεστικός παραγωγός Rick Famuyiwa, επιβεβαιώνοντας ότι ο Din δεν είναι πλέον ο μόνος πρωταγωνιστής της σειράς.

    “Νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον καθώς είμαστε σε αυτό το ταξίδι με την σειρά, και τώρα που είμαστε σε αυτό το σημείο, τι σημαίνει ο τίτλος;” είπε ο Famuyiwa στο IGN.

    “Νομίζω ότι τώρα με την Bo που κατέχει το Darksaber, ξέρω ότι υπάρχουν πολλές προσδοκίες που μπορεί να έχουν αλλάξει, τόσο σχετικά με το τι σημαίνει αυτό για τον Din Djarin, αλλά και για την Bo και τι σημαίνει αυτό;” συνέχισε.

    “Ποιος είναι ο Mandalorian σε αυτό το σημείο; Και πιστεύω ότι μπορεί να είναι οποιοσδήποτε. Και νομίζω ότι αυτό που προσπαθούν να καθορίσουν με πολλούς τρόπους, είναι τι σημαίνει να είσαι Mandalorian;”

    Ο Din Djarin δεν είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο του "The Mandalorian"

    Δείτε το “The Mandalorian” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Το “The Mandalorian” θέλει ακόμα δύο επεισόδια για να ολοκληρώσει τον τρίτο κύκλο επεισοδίων, με το επόμενο να κάνει αναφορά και στον Grand Admiral Thrawn, του οποίου την ιστορία μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Εκτός της σειράς, τους χαρακτήρες θα τους δούμε και στην ταινία που ετοιμάζει ο Filoni, η οποία θα ολοκληρώσει τόσο αυτήν την ιστορία, όσο και αυτές των “Ahsoka” και “The Book of Boba Fett”.

    Ρίξτε μια ματιά σε όλα τα projects Star Wars του 2023, σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX