Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Lars Mikkelsen επιβεβαιώνεται ως Thrawn στο “Ahsoka”

    Ο Lars Mikkelsen επιβεβαιώνεται ως Thrawn στο "Ahsoka"

    Κατά την διάρκεια του πάνελ για την επερχόμενη “Star Wars” σειρά “Ahsoka” ανακοινώθηκε ότι ο Lars Mikkelsen θα υποδυθεί την live action εκδοχή του Grand Admiral Thrawn.

    Ο ηθοποιός παρευρέθηκε στο πάνελ επιβεβαίωνοντας ότι θα παίξει την live-action μορφή του ήρωα, όπως χάρισε και την φωνή του στα κινούμενα σχέδια. O Dave Filoni, εκτελεστικός παραγωγός της σειράς “Ahsoka” και των animation, πρότεινε στον ηθοποιό να εμφανιστεί στον ρόλο μετά το τέλος του “Star Wars Rebels”.

    Ο Filoni σχολίασε επίσης την νέα εκδοχή του Thrawn, λέγοντας ότι ζήτησε την συμβουλή του συγγραφέα του χαρακτήρα Timothy Zahn για το πως να γίνει σωστά η μεταφορά. Παρομοίασε επίσης τον χαρακτήρα με τον Moriarty του Sherlock Holmes, που ξεγελά τους αντιπάλους με την εξυπνάδα του.

    Το “Star Wars: Ahsoka” είναι μια από τις πιο hot σειρές που περιμένουμε να δούμε σε συνδρομητική μέσα στο 2023, και ξέρουμε ότι θα φτάσει τον Αύγουστο που μας έρχεται, ενώ υπάρχει περίπτωση να έχει δεύτερη σεζόν και να φέρει περισσότερους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων σε live-action μορφή. Εκτός της σειράς, την χαρακτήρα θα την δούμε και στην ταινία που ετοιμάζει ο Filoni, η οποία θα ολοκληρώσει τόσο την δικής της ιστορίας, όσο και αυτές των “The Mandalorian” και “The Book of Boba Fett”.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ