Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Το καλοκαίρι του 2024 έρχεται η δεύτερη σεζόν του Andor

    Το καλοκαίρι του 2024 έρχεται η δεύτερη σεζόν του Andor

    Μέσω του Star Wars Celebration, το οποίο ξεκίνησε πριν από λίγο, μάθαμε ότι η δεύτερη σεζόν του “Andor” πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της στις οθόνες των συνδρομητών του Disney+ μέσα στο καλοκαίρι του 2024.

    Αν και δεν δόθηκε η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας, ο δημιουργός, Tony Gilroy, που παρευρέθηκε στο πάνελ, αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα έχουν τελειώσει κατά το ήμισυ και η λήξη τους θα έρθει τον Αύγουστο που μας έρχεται.

    “Ξεκινήσαμε τα γυρίσματα τον Νοέμβριο”, είπε. “Είμαστε κάπου στα μισά. Θα γυρίζουμε μέχρι τον Αύγουστο. Είμαστε πάνω στο πρόγραμμα. Τελειώνουμε τον Αύγουστο, ξοδεύουμε άλλο ένα έτος στο μοντάζ. Υποθέτω θα βγει τον ερχόμενο Αύγουστο”.

    Η συνέχεια σκοπεύει να καλύψει τα τέσσερα χρόνια πριν τα γεγονότα του “Rogue One”, χωρίς να πατά πάνω σε αυτό. Θα αποτελείται και αυτή από 12 επεισόδια, θα είναι χωρισμένη σε κομμάτια και θα μας πάει στον Yavin. Οι Ariel Kleiman, Janus Metz και Alonso Ruizpalacios είναι οι σκηνοθέτες και οι Dan Gilroy, Beau Willimon και Tom Bissell γράφουν το σενάριο των νέων επεισοδίων.

    Το φινάλε της πρώτης σεζόν ήρθε τον Νοέμβριο που μας πέρασε, με την σκηνή μετά τους τίτλους τέλους να απαντά σε ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της πρώτης σεζόν, επιβεβαιώνοντας – παράλληλα – και μια παλαιότερη θεωρία. Διαβάστε το πώς η σειρά αποκαλύπτει και συμπληρώνει τις διασπασμένες παρατάξεις της Rebel Alliance αλλά και με ποια σειρά να δείτε όλες τις ταινίες του Star Wars. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ