Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Star Wars: Κάθε χρόνο… νέα ταινία!

    Star Wars

    Prequels, sequels, αλλά και ιστορίες που επικεντρώνονται σε συγκεκριμένους χαρακτήρες του πιο επιτυχημένου franchise όλων των εποχών

    Πολλά ειπώθηκαν για τη νέα ταινία του “Star Wars”. Άλλοι ενθουσιάστηκαν. Άλλοι απογοητεύτηκαν. Ο ίδιος ο Τζορτζ Λούκας τη σχολίασε αρνητικά. Όπως και να έχει όμως, το θέμα είναι ότι όλοι την είδαν. Το box office ταρακουνήθηκε συθέμελα και το “Star Wars: Η Δύναμη ξυπνά” έσπασε διαδοχικά πολλά ρεκόρ για να φτάσει να καταγράφει σήμερα εισπράξεις, που ξεπερνούν το 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως! Και στο Χόλιγουντ αυτό είναι που μετράει…

    Κάπως έτσι, η Disney που κρατάει πλέον τα ηνία της παραγωγής στη νέα εποχή του “Star Wars”, αποφάσισε να μην αφήσει τους fans να περιμένουν και πολύ για την επόμενη ταινία. Βασικά αποφάσισε να τους έχει μονίμως απασχολημένους για την επόμενη πενταετία, αφού όπως ανακοινώθηκε θα κάνει πρεμιέρα μία νέα ταινία “Star Wars” κάθε χρόνο μέχρι το 2020!

    Prequels, sequels, αλλά και ιστορίες που επικεντρώνονται σε συγκεκριμένους χαρακτήρες του πιο επιτυχημένου franchise όλων των εποχών αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη προσεχώς. Βλέπετε, είναι πολλά τα λεφτά! Το στούντιο έδωσε ήδη στη δημοσιότητα –με επιφύλαξη φυσικά– τις ημερομηνίες που θα κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα οι επόμενες πέντε ταινίες, καθώς και κάποια ελάχιστα στοιχεία για την πλοκή τους. Έχουμε και λέμε λοιπόν…

    [ad id=”6783″]

    Rogue One: A Star Wars Story
    Ημερομηνία πρεμιέρας: 16 Δεκεμβρίου 2016
    Το επόμενο κεφάλαιο του “Star Wars” βρίσκεται ήδη στη φάση του post production. Η ιστορία εκτυλίσσεται αμέσως μετά την ίδρυση της Αυτοκρατορίας, όταν μια ομάδα επαναστατών πρέπει να κλέψει τα σχέδια του Death Star, πριν χρησιμοποιηθούν για την ενδυνάμωση της κυριαρχίας του αυτοκράτορα. Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Diego Luna κ.α.

    Star Wars Episode VIII
    Ημερομηνία πρεμιέρας: 26 Μαΐου 2017
    Λιγότερο από ενάμιση χρόνο θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή για να μάθουμε τη συνέχεια του “The Force Awakens”. Όχι, η Disney δεν μας έκανε τη χάρη να μας προδώσει τίποτα ακόμα.

    Η Ανθολογία του Star Wars: Hans Solo
    Ημερομηνία πρεμιέρας: 25 Μαΐου 2018
    Μία ταινία εστιασμένη στον Hans Solo. Θα περιγράφει πώς ο νεαρός Han Solo έγινε αυτό που ήταν όταν ο Luke Skywalker και ο Obi-Wan Kenobi τον συνάντησαν για πρώτη φορά.

    Star Wars Episode IX
    Πρεμιέρα: 2019
    Σιγήν ιχθύος για τη συγκεκριμένη ταινία. Μάλλον ούτε οι ίδιοι ξέρουν στη Disney, αφού μας χωρίζουν και τρία χρόνια από την πρεμιέρα της.

    Η Ανθολογία του Star Wars: Boba Fett
    Πρεμιέρα: 2020
    Προσωποκεντρική και η επόμενη ταινία χωρίς όμως να ξέρουμε κάτι για την πλοκή της. Μέχρι το 2020 άλλωστε έχουμε καιρό…

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ