Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στάσου ανάποδα και κάνε το δέρμα σου να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό μέσα σε 2 λεπτά

    Βελτίωσε άμεσα την όψη και την ποιότητα της επιδερμίδας σου, χωρίς καμία απολύτως αισθητική παρέμβαση.

    Μερικές φορές, φαίνεται ότι δεν υπάρχει φρένο σε όσα είμαστε διατεθειμένες να κάνουμε «κυνηγώντας» την αέναη ομορφιά της νεότητας. Είτε βρίσκεσαι σε ηλικία νεότερη είτε μεγαλύτερη, γνωρίζεις ότι το καθαρό και λείο δέρμα θαυμάζεται και χαρακτηρίζεται η βάση της ομορφιάς. Και ποια γυναίκα δε θέλει άλλωστε ένα δέρμα που πραγματικά λάμπει;!

    Μια σταθερή, ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας είναι απαραίτητη, καθώς θρέφει το μεγαλύτερο όργανο του σώματός σου. Η απολέπιση και η ενυδάτωση είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για την πρόληψη και την καταπολέμηση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των εξανθημάτων. Μερικές γυναίκες επίσης ορκίζονται στις ενέσιμες θεραπείες ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένου του botox και άλλων ενέσιμων για το πρόσωπο, στις οποίες μάλιστα ξεκινάνε να εφαρμόζουν «προληπτικά» από πολύ μικρή ηλικία.

    Ωστόσο, δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε επεμβατικές διαδικασίες για να αποκτήσεις ένα υγιές, φρέσκο και νεανικό δέρμα. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα beauty hack που μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις την όψη και την ποιότητα του δέρματός σου, από την άνεση του σπιτιού σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να γυρίσεις και να σταθείς ανάποδα σύμφωνα με το theissue.

    Καθώς στέκεσαι ανάποδα αυξάνεις τη ροή του αίματος στο δέρμα

    Αν και ακούγεται ακραίο, υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που τεκμηριώνουν ότι με το να στέκεσαι ανάποδα, τονώνεις την επιδερμίδα του προσώπου. Σε ένα podcast Well + Good, η αισθητική γιατρός διάσημων celebrities Renée Rouleau εξήγησε πώς αυτή η κίνηση μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερο δέρμα.

    «Κρεμάω το κεφάλι μου ανάποδα κάθε βράδυ πριν πάω για ύπνο για δύο λεπτά για να φέρω τη ροή του αίματος στο πρόσωπό μου – να φέρω οξυγόνο και κυκλοφορία και νέα θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα», είπε η Rouleau. «Αυτό είναι το μικρό μου μυστικό ομορφιάς που δεν σου κοστίζει τίποτα. Κρέμασε το κεφάλι σου ανάποδα για δύο λεπτά.”

    Η καλύτερη ροή και κυκλοφορία του αίματος βοηθάει το σώμα να απορροφά περισσότερα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, καθώς και να έχει πρόσβαση σε περισσότερο αίμα πλούσιο σε οξυγόνο. Για να δείχνει το δέρμα καλύτερα, χρειάζεται σωστή διατροφή και ενυδάτωση, οπότε η ενίσχυση της ροής του αίματος μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ