Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Η Τατιάνα Στεφανίδου έλαβε εξώδικο από τον Φιλιππίδη – Η απάντησή της on air

    Η Τατιάνα Στεφανίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το μεσημέρι της Παρασκευής τόνισε πως το ρεπορτάζ για το πού μένει ο Πέτρος Φιλιππίδης επιβεβαιώθηκε ενώ εξέφρασε την ενόχλησή της με μερίδα συναδέλφων της.

    «Χθες, με αφορμή αναφορές και σχόλια κάποιων άλλων εκπομπών για την εκπομπή μας, σε σχέση με το ρεπορτάζ της Ρένας Κουβελιώτη για τη ζωή του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την καταδίκη του από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, εξήγησα αναλυτικά γιατί ασχοληθήκαμε με το θέμα αυτό και ήμουν κατηγορηματική ότι αυτή εδώ η εκπομπή δεν θέλει να κλείσει κανέναν στην εκπομπή και βεβαίως και δεν ανέφερε ποτέ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης παραβιάζει τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί.

    stefanidoy57419

    Να θυμίσω για άλλη μια φορά ότι το σχετικό μας ρεπορτάζ έγινε σε συνέχεια δημόσιων δηλώσεων του δικηγόρου του κ. Φιλιππίδη. Ο δικηγόρος του πριν από λίγα εικοσιτετράωρα είπε ότι ο γνωστός ηθοποιός ζει απομονωμένος στο σπίτι του, σε δεινή οικονομική κατάσταση. Είχε μιλήσει για τη ζωή του σήμερα και ότι το σπίτι που ζει δεν είναι πολυτελές σαν αυτό που είχε στο Ψυχικό. Έτσι, λοιπόν, επιχειρήσαμε να διερευνήσουμε τις νέες συνθήκες διαβίωσης του δημοσίου αυτού προσώπου.

    Διαβάστε επίσης: Εξοργισμένος ο Πέτρος Φιλιππίδης – Κάνει αγωγή στη Στεφανίδου και καταγγελία στο ΕΣΡ για την εκπομπή της
    stefanidoy57285

    Η Ρένα Κουβελιώτη δεν ήταν σε θέση να διασταυρώσει αν στην πολυκατοικία που επισκεφθήκαμε, στη διεύθυνση που σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες είχε δηλωθεί επισήμως ως η κατοικία που βρίσκεται το σπίτι του Φιλιππίδη. Περίπου την ώρα που ήμασταν χθες στον αέρα και έκανα τις αναφορές αυτές, εστάλη στον σταθμό από τον κ. Φιλιππίδη ένα εξώδικο με το οποίο διαμαρτυρήθηκε για το ρεπορτάζ μας και μεταξύ άλλων δήλωσε ρητά ότι ο χώρος που επισκεφθήκαμε και έχει δηλωθεί στις αρχές είναι όντως ο χώρος της μόνιμης κατοικίας του, άρα είμαστε κι εμείς πλέον υποχρεωμένοι να επιβεβαιώσουμε πλήρως τα όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή. Χωρίς πια κάποια αμφιβολία να πούμε ότι ναι αυτό είναι το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη.

    stefanidoy57352

    Βεβαίως είναι πλήρως κατανοητό από έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν βασιλιάς στον χώρο του θεάματος και τώρα όπως ο δικηγόρος του είπε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα είναι πένητας και ο οποίος έχει περάσει… έχει μπει στη φυλακή, τώρα είναι έξω με όρους, έχει υποστεί τον διασυρμό, είναι λογικό και να αντιδρά στην δημοσιογραφική έρευνα -στην έρευνα, όχι σε ισχυρισμούς, γιατί δεν ειπώθηκε τίποτα ψευδές.

    stefanidoy57486 Είναι λογικό. Αυτό το οποίο προκαλεί ερωτήματα δεν είναι η στάση του κ. Φιλιππίδη, αυτή είναι δικαιολογημένη, είναι η στάση κάποιων δημοσιογράφων συναδέλφων οι οποίοι έσπευσαν να υιοθετήσουν πλήρως τις θέσεις του καταδικασθέντος και των δικηγόρων του και μάλιστα, χωρίς καν να πάρουν την άποψη της δημοσιογράφου μας που ήταν εκεί, η οποία δημοσιογράφος μας, η Ρένα Κουβελιώτη, είναι βραβευμένη για τις έρευνές της, τα ρεπορτάζ που έχει κάνει για τη Χρυσή Αυγή, έχει 30 χρόνια στον χώρο και νομίζω πια ότι από εδώ και πέρα ίσως τον λόγο πρέπει να έχει η Ένωση Συντακτών».

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ