Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Στέφανος Κορκολής: «Όρθιο» όλο το Παλλάς στη δεύτερη συναυλία του

    Μια μοναδική συναυλία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι 1500 θεατές το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Παλλάς με τον Στέφανο Κορκολή. Μαζί του η Σοφία Μανουσάκη, φιλική συμμετοχή Πάνος Μουζουράκης.

    Το ότι η δισκογραφία του Στέφανου Κορκολή είναι τεράστια και πολυδιάστατη είναι γνωστό, το ότι οι συναυλίες του είναι άκρως επιτυχημένες σε Ελλάδα και εξωτερικό επίσης γνωστό, το ότι όμως κατάφερε να έχει «όρθιο» όλο το Παλλάς δεν το περίμενε κανείς και αυτό γιατί στον αγαπημένο χώρο της οδού Βουκουρεστίου αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!

    Ξεχωριστό στιγμιότυπο της βραδιάς όταν επί σκηνής τον τίμησε ο καλός του φίλος  Πάνος Μουζουράκης με τον οποίο πέρα από την επιτυχία «Το πιο γλυκό κομμάτι τις ζωής σου» που του έχει γράψει ο συνθέτης ερμήνευσαν παρέα το «Κάποιες φορές» και άλλα!

    Για ακόμα ένα βράδυ στο θέατρο Παλλάς εντυπωσίασε η Σοφία Μανουσάκη, βασική ερμηνεύτρια του Στέφανου Κορκολή τα τελευταία χρόνια.

    Λόγω της μεγάλης ζήτησης των εμφανίσεων του διεθνούς φήμης συνθέτη και πιανίστα θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια τελευταία συναυλία στο θέατρο Παλλάς τη Δευτέρα 23 Μαΐου.

    Φιλική συμμετοχή Πάνος Μουζουράκης

    Μαζί του η Σοφία Μανουσάκη

    Στέφανος Κορκολής: «Όρθιο» όλο το Παλλάς στη δεύτερη συναυλία του Στέφανος Κορκολής: «Όρθιο» όλο το Παλλάς στη δεύτερη συναυλία του Στέφανος Κορκολής: «Όρθιο» όλο το Παλλάς στη δεύτερη συναυλία του Στέφανος Κορκολής: «Όρθιο» όλο το Παλλάς στη δεύτερη συναυλία του Στέφανος Κορκολής: «Όρθιο» όλο το Παλλάς στη δεύτερη συναυλία του Στέφανος Κορκολής: «Όρθιο» όλο το Παλλάς στη δεύτερη συναυλία του

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ