Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Η τρυφερή ανάρτηση της Πάουλα Μπαντόσα για τα γενέθλιά του

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια στον χώρο του αθλητισμού. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και μετά τον σύντομο χωρισμό τους δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

    Ο επιτυχημένος Έλληνας τενίστας γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου του 1998 και σήμερα γίνεται 26 ετών. Η αγαπημένη του και γνωστή Ισπανίδα τενίστρια θέλησε να του ευχηθεί και δημοσίως για τα γενέθλιά του, μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram.

    Συγκεκριμένα, η Πάουλα Μπαντόσα δημοσίευσε, με την μορφή του Instagram story, τρεις κοινές τους φωτογραφίες και έγραψε: «Χρόνια πολλά στον καλύτερό μου φίλο. Σε αγαπώ».

    Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγους μήνες στην ισπανική εφημερίδα «El Pais», η γνωστή τενίστρια μεταξύ άλλων είχε μιλήσει και για το πόσο την επηρεάζουν τα σχόλια που γίνονται από τον κόσμο και αφορούν το κατά πόσον εκείνη ευθύνεται για την αθλητική καριέρα του Στέφανου Τσιτσιπά.

    Στέφανος Τσιτσιπάς Πάουλα Μπαντόσα
    πηγή: Instagram

    Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Πάουλα Μπαντόσα είχε εξηγήσει ότι: «Με έχει πληγώσει αφάνταστα αυτό γιατί κατά την διάρκεια του τραυματισμού μου, έχω αφιερώσει όλο μου τον χρόνο στο να τον υποστηρίξω. Και οι δύο αγαπάμε το τένις και ο Στέφανος δουλεύει πολύ σκληρά. Είμαστε στην ίδια σελίδα όσον αφορά τους στόχους που έχουμε θέσει».

    Στέφανος Τσιτσιπάς Πάουλα Μπαντόσα

    «Μιλάμε συνεχώς για το τένις και βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Όπως έχετε δει, έχω πάει σε αγώνες να τον υποστηρίξω, ή στο γυμναστήριο να τον βοηθήσω, σεβόμενη πάντα την ομάδα του και τους ανθρώπους του. Κι αυτός με έχει υποστηρίξει με τον τραυματισμό μου και όταν τα διαβάζουμε όλα αυτά, μας επηρεάζουν», είχε προσθέσει.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ