Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Οικογενειακές διακοπές στην Ζάκυνθο – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

    Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ζάκυνθο μαζί με τα δυο τους παιδιά, τον Μανώλη και τη Μαλένα. Ο πρώην παίκτης του Survivor και η όμορφη χορεύτρια και γυμνάστρια του ανσάμπλ μοιράστηκαν, μέσα από τα social media, φωτογραφίες και video από την οικογενειακή απόδρασή τους στο νησί του Ιονίου.

    Την περασμένη σεζόν, ο Στέλιος Χανταμπάκης συμμετείχε στο Survivor All Star δοκιμάζοντας ξανά τις δυνατότητές του στο απαιτητικό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, λίγα χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή στο Survivor, το 2017. Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό, αλλά απέδειξε ότι είναι ένας από τους δυνατούς παίκτες του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης. Αυτή την περίοδο, απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένειά του που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά του.

    Την Πέμπτη (17/8), η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης μοιράστηκαν, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, νέες φωτογραφίες και video, από τις διακοπές τους στην Ζάκυνθο. Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν, η Όλγα Πηλιάκη ποζάρει με τον σύζυγό της, με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, στο χωριό Καμπί της Ζακύνθου.

    Ο Στέλιος Χανταμπάκης απόλαυσε τις νοστιμιές της τοπικής κουζίνας, αλλά και ξέγνοιαστες στιγμές με την γυναίκα της ζωής του και τα παιδιά του.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX