Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
More

    Η στιγμή που ο Μπαράκ Ομπάμα πιάνει από το χέρι τον «παγωμένο» Τζο Μπάιντεν για να κατέβουν από τη σκηνή

    Χαμένος στον κόσμο του για ακόμη μία φορά εθεάθη ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν με τη χείρα βοηθείας αυτή τη φορά να απλώνεται από τον Μπαράκ Ομπάμα.

    Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άντρες παραχώρησαν μία κοινή συνέντευξη στον παρουσιαστή Jimmy Kimmel στο θέατρο Peacock με αφορμή μία εκδήλωση στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν.

    Καθώς ολοκληρώθηκε η συνέντευξη οι δυο τους σηκώθηκαν να χαιρετήσουν το κοινό, το οποίο με τη σειρά του τους αποθέωσε. Ο αμερικανός πρόεδρος στα πλάνα που κυκλοφόρησαν φαίνεται να καρφώνεται για δέκα δευτερόλεπτα στο κενό, μέχρι που ο Ομπάμα αναγκάζεται να τον πάρει από το χέρι και να τον οδηγήσει εκτός σκηνής.

    Δείτε το βίντεο:

    Ένα αντίστοιχο περιστατικό συνέβη και στη Σύνοδο Κορυφής των G7 στην Απουλία της Ιταλίας, όπου και πάλι ο Τζο Μπάιντεν έμοιαζε πλήρως αποπροσανατολισμένος.

    Στην περίπτωση αυτή, η ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι παρενέβη για να πιάσει απαλά το χέρι του αμερικανού προέδρου και να τον οδηγήσει πίσω εγκαίρως για μια ομαδική φωτογραφία με άλλους παγκόσμιους ηγέτες.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ