Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Στήριξη στη Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων Πενταλόφου από το Ι.Ε.Κ. VOLTEROS

    To IEK VOLTEROS ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά, στο κάλεσμα της Δομής ασυνόδευτων ανηλίκων Πενταλόφου!

    Η εκδηλώση περιλάμβανε εργαστήρια ευαισθητοποίησης ενηλίκων και δράσεις για παιδιά στις οποίες συμμετείχαν φίλοι και υποστηρικτές των οργανώσεων. Αναπόσπαστο μέρος αυτής της γιορτής ήταν τα κεράσματα από παραδοσιακές συνταγές που ετοίμασαν τα τμήματα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ VOLTEROS. 

    Η εκδήλωση αποτέλεσε μια εξαιρετική αφορμή για τους ανθρώπους της δομής και τους συμμετέχοντες να μοιραστούν εμπειρίες, αγωνίες αλλά και όμορφες στιγμές των παιδιών που μεγαλώνουν και φέρνουν την ελπίδα για ένα καλύτερο, πιο ειρηνικό μέλλον, σε μια κοινότητα που ανοίγει την αγκαλιά της σε όλους!

    Σταθερά προσανατολισμένη στην κατεύθυνση της αφιλοκερδούς προσφοράς, το ΙΕΚ VOLTEROS στέκεται δίπλα στην κοινωνία στηρίζοντας δράσεις που έχουν ως στόχο τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινότητας, προσφέροντας “χαμόγελο” στις ζωές των ανθρώπων και ιδιαίτερα των παιδιών!

    Στήριξη στη Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων Πενταλόφου από το Ι.Ε.Κ. VOLTEROS Στήριξη στη Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων Πενταλόφου από το Ι.Ε.Κ. VOLTEROS Στήριξη στη Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων Πενταλόφου από το Ι.Ε.Κ. VOLTEROS Στήριξη στη Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων Πενταλόφου από το Ι.Ε.Κ. VOLTEROS Στήριξη στη Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων Πενταλόφου από το Ι.Ε.Κ. VOLTEROS Στήριξη στη Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων Πενταλόφου από το Ι.Ε.Κ. VOLTEROS Στήριξη στη Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων Πενταλόφου από το Ι.Ε.Κ. VOLTEROS Στήριξη στη Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων Πενταλόφου από το Ι.Ε.Κ. VOLTEROS Στήριξη στη Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων Πενταλόφου από το Ι.Ε.Κ. VOLTEROS

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ