Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
More

  Στήριξη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

  Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Θεσσαλίας, προβαίνει σε μία σειρά άμεσων ενεργειών για την ανακούφιση των τοπικών κοινωνιών.

  Με απόφαση της Διοίκησης του Ιδρύματος:

  • Συγκεντρώνεται προς αποστολή ηλεκτρονικός εξοπλισμός για τις εκπαιδευτικές μονάδες της Θεσσαλίας, η διανομή του οποίου θα γίνει μέσω του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.
  • Κατόπιν επικοινωνίας με τους φοιτητές του Πανεπιστημίου, καταγράφονται οι ανάγκες για σίτιση και στέγαση εκείνων που προέρχονται από τις πληγείσες περιοχές ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη στήριξή τους. Ταυτόχρονα, τα Τμήματα του Πανεπιστημίου μεριμνούν για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των φοιτητών τους στην τρέχουσα εξεταστική περίοδο.
  • Προσφέρεται μία υποτροφία για κάθε Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΠΔΜ σε φοιτητές με τόπο καταγωγής τους νομούς Μαγνησίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων.
  • Έχουν συγκεντρωθεί 23 παλέτες εμφιαλωμένου νερού καθώς και είδη ρουχισμού και προσωπικής υγιεινής για την αντιμετώπιση των πρώτων αναγκών των πληγέντων.

  Σύσσωμη η κοινότητα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει την οδύνη της για τις απώλειες ανθρώπινων ζωών και δηλώνει την πλήρη συμπαράστασή της προς τους συναδέλφους και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  Το Νο1 Ραδιόφωνο του Νομού Κοζάνης

  Άκου Δυνατά τις επιτυχίες του σήμερα στον Μελωδία 102.4.

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Enjoy exclusive access to all of our content

  Get an online subscription and you can unlock any article you come across.