Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Στηβ Μιλάτος: Νέες δηλώσεις για την Μαριάντα Πιερίδη – «Έπρεπε να είναι διαβασμένη»

    Νέες δηλώσεις έκανε ο Στηβ Μιλάτος για την Μαριάντα Πιερίδη, μετά την ανάρτηση της τραγουδίστριας και παρουσιάστριας στο Instagram, στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

    Το γνωστό μοντέλο στη διάρκεια των δηλώσεών του είπε πως: «Ήθελε να πει αυτά τα πράγματα και τα είπε, άρα την κάνει καλά την δουλειά της. Τι ακριβώς να μου στείλει;».

    Ακόμα, ο Στηβ Μιλάτος ανέφερε: «Δεν ήξερε την ιδιότητά μου και έπαιξε συνέντευξή μου στην εκπομπή της. Όταν ήμουν παρουσιαστής μπορεί να μην ήμουν καλός, αλλά δόξα τω Θεώ στην εκπομπή της κυρίας Σπυροπούλου οι άνθρωποι που ήταν από πίσω πάντα μας έδιναν μια σκαλέτα και μας έλεγαν ποιος είναι ο καλεσμένος του οποίου η συνέντευξη θα έπαιζε και ξέραμε το βιογραφικό του. Άρα κάτι λάθος κάνει και η εκπομπή της λοιπόν, γιατί έτσι προσβάλλει και τους άλλους που εργάζονται και αυτή».

    «Κανονικά θα έπρεπε να είναι διαβασμένη, εφόσον είσαι παρουσιάστρια αυτή είναι η δουλειά σου», τόνισε.

    Αξίζει να σημειωθεί, πως η Μαριάντα Πιερίδη μετά τις πρώτες δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου, είχε γράψει σε post της στο Instagram προφίλ της: «Τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ