Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Στο Byker Grove θα μας πάει το reboot των Ant & Dec

    Στο Byker Grove θα μας πάει το reboot των Ant & Dec

    Η εφηβική δραματική σειρά του BBC, “Byker Grove”, πρόκειται να αποκτήσει reboot από τους Ant McPartlin και Declan Donnelly.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, οι δύο ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τους PJ και Duncan στην αρχική σειρά και έγιναν γνωστοί μέσα από αυτήν, θα βοηθήσουν στην ανάπτυξή της, μέσω της εταιρείας παραγωγής τους, Mitre Studios. Μαζί τους θα είναι και το στούντιο Fulwell 73. Πρόκειται να δούμε μια “νέα γενιά εφήβων που έρχονται αντιμέτωποι με τις δυσκολίες του να είσαι ένας νεαρός ενήλικος στις μέρες μας”, ενώ η παραγωγή θα “βοηθήσει στο να λάμψει η Βορειοανατολική” πλευρά της χώρας “και το ταλέντο που έχει να προσφέρει η περιοχή, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από την κάμερα”.

    Δείτε όσα είπαν παρακάτω:

    Το “Byker Grove” παίχτηκε από το 1989 έως το 2006 και περιστρεφόταν γύρω από ένα κέντρο νεότητας στο Νιούκασλ. Πολλοί ήταν οι διάσημοι που πέρασαν από αυτήν και είχαν την πρώτη τους ευκαιρία να γίνουν γνωστοί. Ανάμεσά τους, το μοντέλο Françoise Boufhal και ο ηθοποιός Charlie Hunnam (Shantaram).

    Οι Ant McPartlin και Declan Donnelly είναι κατά κόσμον γνωστοί ως Ant & Dec. Μετά την γνωριμία τους στην σειρά σχημάτισαν το ποπ συγκρότημα PJ & Duncan, όνομα που προέρχεται από αυτά των χαρακτήρων τους. Έγιναν παρουσιαστές σε πολλές εκπομπές, όπως τις “Ant & Dec’s Saturday Night Takeaway” (2002-09, 2013-24), “I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!” (2002–σήμερα), “Britain’s Got Talent” (2007-20, 2022-σήμερα), “Limitless Win” (2022-σήμερα), “Pop Idol” (2001-03) και “Text Santa” (2011-14), ενώ παρουσίασαν και τα Brit Awards τις χρονιές 2001, 2015 και 2016. Έχουν παίξει σε δύο ταινίες, τις “Love, Actually” (2003) και “Alien Autopsy” (2006)

    Τα γυρίσματα του νέου “Byker Grove” θα γίνουν σε Νιούκασλ και Σάντερλαντ και άλλος παραγωγός θα είναι ο Leo Pearlman. Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες ακόμα.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ