Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Στο Dancing With The Stars με βραχιολάκι στον αστράγαλο η «απατεώνισσα κληρονόμος»

    Με βραχιολάκι αστραγάλου, στολισμένο με διαμαντάκια, συμμετέχει στο αμερικανικό Dancing With The Stars η Άννα Σόροκιν. Είναι η διάσημη Ρωσογερμανίδα απατεώνισσα που εμφανιζόταν στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας στη Νέα Υόρκη ως πλούσια κληρονόμος με το όνομα Άννα Ντέλβι.

    Η Άννα Σόροκιν που ανέβηκε στην πίστα του Dancing With The Stars, φορώντας βραχιολάκι στο πόδι, είχε εξαπατήσει τράπεζες, ξενοδοχεία, ακόμα και φίλους της.

    Το 2019 καταδικάστηκε επειδή παρίστανε την πλούσια Γερμανίδα κληρονόμο με το όνομα Άννα Ντέλβι.

    Πέντε χρόνια μετά, η αποκαλούμενη «απατεώνισσα κληρονόμος» εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του αμερικανικού χορευτικού σόου, το βράδυ της Τρίτης (17.09.2024), με βραχιολάκι στον αστράγαλο και χαραγμένο το μονόγραμμά της, σχηματισμένο με μικρά διαμαντάκια.

    Μαζί με τον παρτενέρ της και γνωστό χορευτή Ezra Sosa, παρουσίασαν μία χορογραφία υπό τους ήχους του τραγουδιού «Espresso» της Sabrina Carpenter.

    «Είναι αρκετά ελαφρύ (σ.σ. το βραχιολάκι) και τους ζήτησα να το κάνουν σφιχτό ώστε να μην κρέμεται. Οπότε δεν είναι τόσο άσχημο», δήλωσε στο Associated Press μετά την πρεμιέρα η Άννα Σόροκιν.

    «Είναι το πραγματικό αστέρι της παράστασης, ας είμαστε ειλικρινείς», είπε ο Ezra Sosa για το εκθαμβωτικό βραχιόλι στον αστράγαλο της ντάμας του. «Νομίζω ότι είναι κάπως αστείο το πώς αρέσει στους ανθρώπους – δεν είναι σαν ένα βάρος στον αστράγαλο», συμπλήρωσε.

    Από την πλευρά της, η διάσημη Ρωσογερμανίδα απατεώνισσα δήλωσε ικανοποιημένη: «Αισθάνομαι ότι ο χορός μου θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερος, αλλά είμαι χαρούμενη που το έκανα αυτό και ήταν μία υπέροχη εμπειρία για όλους», 

    Σειρά στο Netflix

    Η Άννα Σόροκιν ενέπνευσε με την ιστορία της τη σειρά «Inventing Anna» που προβλήθηκε στο Netflix. 

    H 33χρονη αποφυλακίστηκε τον Φεβρουάριο του 2021. Οι αμερικανικές μεταναστευτικές Αρχές, όμως, τη συνέλαβαν λίγο μετά την αποφυλάκισή της.

    Έμεινε υπό κράτηση για πάνω από ένα χρόνο, προτού η ποινή της μετατραπεί σε κατ’ οίκον περιορισμό τον Οκτώβριο του 2022.

    Οι όροι αποφυλάκισής της βέβαια χρειάστηκε να τροποποιηθούν για να της επιτραπεί να ταξιδέψει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες για τα γυρίσματα του DWTS.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ