Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στο νέο spin-off του “The Witcher” θα παίξει ο Dolph Lundgren

    Στο νέο spin-off του "The Witcher" θα παίξει ο Dolph Lundgren

    Στο νέο και άτιτλο spin-off του “The Witcher” πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ο γνωστός ηθοποιός Dolph Lundgren.

    Σύμφωνα με το Collider, τα νέα έγιναν γνωστά από τον ίδιο τον ηθοποιό και τη συνέντευξη που έδωσε στο Σουηδικό Aftonbladet. Χωρίς να αποκαλύψει περαιτέρω πληροφορίες, είπε ότι αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Νότια Αφρική για τα γυρίσματα της σειράς που φημολογείται ότι θα περιστρέφεται γύρω από την ομάδα κλεφτών, Rats.

    Τις φήμες της δημιουργίας της σειράς τις μάθαμε πρώτη φορά τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Αν και το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι ακόμα, η επίσημη σύνοψη φαίνεται πως έχει διαρρεύσει και μιλά για το γκρουπ από έφηβους κλέφτες που “πρέπει να βασιστούν στις εγκληματικές τους ικανότητες, καθώς σχεδιάζουν τη μεγαλύτερη ληστεία της καριέρας τους ενάντια στη μεγαλύτερη εγκληματική σπείρα του βασιλείου”.

    Προσωρινός τίτλος της σειράς είναι το “Riff Raff” (που στα αγγλικά είναι ένας μειωτικός όρος για να πούμε τον ‘όχλο’) και ο Lundgren ενδέχεται να ενσαρκώσει τον κύριο κακό, ονόματι Leo Bonhart. Οι Rats θα κάνουν την εμφάνισή τους στην επερχόμενη τρίτη σεζόν της κύριας σειράς, που θα χωρίζεται σε δύο μέρη, η οποία θα βασίζεται στο τρίτο μυθιστόρημα του Andrzej Sapkowski, “Time of Contempt”. Ξέρουμε ήδη ότι η ιστορία θα είναι πιο κοντά στο πηγαίο υλικό και άρα είναι λογική η εμφάνισή τους, μιας και σε αυτό το βιβλίο παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά. Η ομάδα συναντά στον δρόμο της την Ciri, η οποία και συνάπτει μια βίαιη σχέση με τον Mistle.

    O Lundgren έκανε το ντεμπούτο του στο “A View to a Kill” (1985), αλλά έγινε ευρύτερα γνωστός με το “Rocky IV” του ίδιου έτους. Στην εν λόγω ταινία ενσάρκωσε τον Ivan Drago, ρόλο που επανέλαβε και 33 χρόνια αργότερα στο “Creed II” (2018), ενώ υπάρχουν φήμες και για το spin-off που θα επικεντρώνεται σε αυτόν και τον Florian Munteanu. Ακολούθησαν πολλές ταινίες, μεταξύ άλλων και οι “Masters of the Universe” (1987), “Red Scorpion” (1988), “The Punisher” (1989) και “Showdown in Little Tokyo” (1991), ενώ έχει παίξει στις σειρές ταινιών “Universal Soldier” (1992-2012) και “The Expendables” (2010-14). Εμφανίστηκε στο “Aquaman” (2018) ως King Nereus, και θα τον ξαναδούμε στον ρόλο για τις ανάγκες του “Aquaman and the Lost Kingdom” (20 Δεκεμβρίου 2023 – ΗΠΑ). Επιπλέον, θα επιστρέψει ως Gunner Jensen για το “The Expendables 4”. Τηλεοπτικά είχε παίξει στο “Arrow” (2016-17) ως Konstantin Kovar. Τέλος, να αναφέρουμε ότι έχει σκηνοθετήσει επτά ταινίες, τις “The Defender” (2004), “The Mechanik” (2005), “Missionary Man” (2007), “Command Performance” (2009), “Icarus” (2010), “Castle Falls” (2021) και το επερχόμενο “Wanted Man”.

    Ο Sylvester Stallone μίλησε για την πρώτη του γνωριμία με τον Lundgren, η οποία δεν ήταν και η καλύτερη, και ο δεύτερος αποκάλυψε ότι ήθελε να ρίξει μπουνιά στον πρώτο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “The Expendables”.

    Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ