Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο σύζυγος της Λένας Μαντά – Ακύρωσε τις εμφανίσεις της

    Η Λένα Μαντά περνάει δύσκολες στιγμές καθώς ο σύζυγός της βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η συγγραφέας ακύρωσε τις εμφανίσεις της και έγραψε ένα ποστ στο Instagram.

    LENA MANTA11856

    «Ζήτω συγνώμη που αναγκάστηκα να ακυρώσω τις εκδηλώσεις στην Ελευθερούπολη, στα Γιάννενα, στα Τρίκαλα και στο Αγρίνιο. Ο Γιώργος νοσηλεύεται από χθες στον Ευαγγελισμό, όπου τον μετέφερα εσπευσμένως. Η κατάσταση του παρακολουθείται στενά δεδομένων των προβλημάτων υγείας που ήδη έχει. Ευχαριστώ για την κατανόηση».

    LENA MANTA11552

    Σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε μιλήσει για τον σύζυγό της. «Ο σύζυγος μου, ο Γιώργος ήταν η αιτία που ό,τι έγραφα τόσα χρόνια βγήκε προς τα έξω. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα έπαιρναν τα χειρόγραφα και θα έτρεχαν από εκδότη σε εκδότη.LENA MANTA11628 Έγραφα γιατί μου άρεσε να γράφω ή δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς μέχρι και σήμερα, αυτό όλο πρέπει να βγει που υπάρχει μέσα μου. Ο Γιώργος ήταν λοιπόν εκείνος ο οποίος έτρεξε σε εκδότες, ο Γιώργος ήταν εκείνος ο οποίος πίστεψε πρώτος σε εμένα άρα δικαίως και το λέει πως ναι, με εκδίδει».

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ