Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Στον ΟΛΘ το λιμάνι του Βόλου για 51 εκατ. ευρώ

    Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την παραχώρηση του λιμανιού του Βόλου στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης. Το τίμημα ανέρχεται στα 51 εκατ. ευρώ.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αποσφράγισε τις τέσσερις δεσμευτικές προσφορές που υποβλήθηκαν στον διαγωνισμό για την εκχώρηση του πλειοψηφικού μετοχικού κεφαλαίου του λιμανιού του Βόλου.

    Μετά την αποσφράγιση, το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε την ανακήρυξη του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ Α.Ε.) ως Προτιμητέου Επενδυτή για την απόκτηση του 67% των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε. (Ο.Λ.Β. Α.Ε.) έναντι ποσού 51 εκατ. ευρώ.

    Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, ανακήρυξε, επίσης, την Κοινοπραξία «Goldair Cargo A.E. – Goldair Handling Α.Ε.» ως Επιλαχόντα Προτιμητέο Επενδυτή.

    Ο φάκελος του διαγωνισμού θα υποβληθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο και τα έγγραφα της συναλλαγής θα υπογραφούν μετά τη σχετική έγκριση.

    Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, το συνολικό τίμημα για την απόκτηση του 67% των μετοχών του λιμανιού του Βόλου θα καταβληθεί ολόκληρο.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX