Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Στον πάγο μπαίνουν δύο ολοκληρωμένες σειρές του Disney+

    Στον πάγο μπαίνουν δύο ολοκληρωμένες σειρές του Disney+

    Η Disney έβαλε στο ράφι δυο σειρές της πριν ακόμα αποκτήσουν την ευκαιρία να κάνουν την εμφάνισή τους στην streaming πλατφόρμα.

    Ο λόγος για τα “The Spiderwick Chronicles” και “Nautilus”, τα οποία αν και είχαν ολοκληρώσει τα γυρίσματά τους, δεν θα παιχτούν στο Disney+, αλλά θα προσπαθήσουν να πουληθούν σε άλλα κανάλια (μέσω Deadline).

    Και οι δύο σειρές έπεσαν θύματα της νέας στρατηγικής που προσπαθεί να εφαρμόσει η Disney για να μειώσει τα έξοδά της κατά $5 δις. Μερικές από τις κινήσεις τους είναι η μείωση υλικού στην υπηρεσία streaming (μεταξύ των οποίων ήταν και η αφαίρεση original σειρών και ταινιών, όπως το “Willow”) και η απόλυση 7.000 εργαζομένων.

    Το “The Spiderwick Chronicles” θα ακολουθούσε “την οικογένεια Grace καθώς φεύγουν από την Νέα Υόρκη και μετακομίζουν στο Μίσιγκαν, στο σπίτι των προγόνων τους, στην Έπαυλη Spiderwick. Τα δίδυμα αδέρφια, Jared και Simon, μαζί με την αδερφή τους, Mallory, και την μαμά τους, Helen, ανακαλύπτουν ότι μαγικά πλάσματα, όπως νεράιδες, ogres, τρολς, boggarts και άλλα, είναι πραγματικά και κρύβονται ανάμεσά μας”, όπως μάς είχε ενημερώσει η επίσημη σύνοψη. Πρωταγωνιστές θα ήταν οι Christian Slater ως Mulgarath, Jack Dylan Grazer ως Thimbletack, Lyon Daniels ως Jared, Noah Cottrell ως Simon, Joy Bryant ως Helen, Mychala Lee ως Mallory, Momona Tamada ως Emiko και Alyvia Alyn Lind ως Calliope, ενώ στην εκτελεστική παραγωγή βλέπαμε τους Kat Coiro (σκηνοθέτη των δύο πρώτων επεισοδίων) και τους Aron Eli Coleite (δημιουργός και showrunner της σειράς), Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell, D.J. Goldberg, Julie Kane-Ritsch και Tony DiTerlizzi και Holly Black, οι οποίοι είναι και οι συγγραφείς των βιβλίων. Η σειρά ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της Disney+ Day το 2021 και ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Θα αποτελούνταν από έξι επεισόδια.

    To “Nautilus” ήταν βρετανικής παραγωγής και περιστρεφόταν γύρω από τον Καπετάνιο Νέμο, τον γνωστό χαρακτήρα που δημιούργησε ο Ιούλιος Βερν και έκανε την εμφάνισή του στα μυθιστορήματα “20.000 Λεύγες Κάτω από την Θάλασσα” (1870) και “Η Μυστηριώδης Νήσος” (1875). Η σειρά θα ερχόταν από τον James Dormer, θα αποτελούνταν από δέκα επεισόδια και θα πρωταγωνιστούσαν οι Shazad Latif ως Captain Nemo, Georgia Flood ως Humility Lucas, Thierry Frémont ως Gustave Benoit και Pacharo Mzembe ως Boniface, μεταξύ άλλων. Εκτελεστικός παραγωγός ήταν ο Dormer, μαζί με τους Xavier Marchand, Anand Tucker, Johanna Devereaux και Chris Loveall. Η σειρά ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2021 και ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της τον Ιανουάριο που μας πέρασε.

    Πως σας φαίνεται η ακύρωση των σειρών; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ