Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Σύγκριση με το Lord of the Rings κάνουν οι fans του Ahsoka λόγω του πέμπτου επεισοδίου

    Σύγκριση με το Lord of the Rings κάνουν οι fans του Ahsoka λόγω του πέμπτου επεισοδίου

    Προειδοποίηση: Το άρθρο περιέχει spoilers από το πέμπτο επεισόδιο του “Ahsoka”.


    Το πέμπτο επεισόδιο του “Ahsoka” έφερε μια σκηνή που έκανε τους fans να συγκρίνουν την ηρωίδα με τον Gandalf από το “Lord of the Rings”.

    Σε αυτό είδαμε την Ahsoka να ταξιδεύει στο παρελθόν και κάποια στιγμή να έρχεται αντιμέτωπη με τον Anakin. Οι δυο τους ξεκινούν να παλεύουν και τα φωτόσπαθά τους βγάζουν σπίθες με κάθε τους επαφή. Πάνω στην σκηνή, η Ahsoka καταφέρνει να πάρει το κόκκινο φωτόσπαθο του Anakin και να το στρέψει εναντίον του. Εκείνη την στιγμή, επιλέγει να ‘ζήσει’ και αναγκάζει τον Anakin να υποχωρήσει. Εξαφανίζεται και η Ahsoka βρίσκεται βυθισμένη στα νερά του Seatos, πριν την βρουν και την σώσουν. Έπειτα, την βλέπουμε να αλλάζει τον γκρι της μανδύα με ένα ολόλευκο σύνολο, κάτι που συμβολίζει ότι τώρα τα έχει καλά με τον εαυτό της και μπορεί να συνεχίσει τις μελλοντικές της αποστολές με μια νέα διαύγεια.

    Αυτή η εξωτερική (και εσωτερική) αλλαγή έκανε τους fans να θυμηθούν ότι κάτι παρόμοιο συνέβη και στον Gandalf κατά την διάρκεια του “Lord of the Rings”. Αν και αρχικά ήταν γνωστός ως ο Gandalf the Grey, μετά την ανάστασή του από τους νεκρούς έγινε ο Gandalf the White. Και αν αναρωτιέστε αν αυτή η ομοιότητα ήταν εσκεμμένη, η Rosario Dawson απαντά θετικά.

    “Αυτό που αγάπησα είναι η ιδέα ότι υπάρχει και άλλο επίπεδο σε αυτήν”, εξήγησε στο EW. “Ο Dave και εγώ μιλήσαμε πολύ για τον Gandalf the Gray και τον Gandalf the White — μιλήσαμε για την μετάβαση και πως είναι κάποια ικανή και εξαιρετική και θαυμάζεται ως αρχηγός, αλλά έχει ακόμα επίπεδα ανάπτυξης”.

    Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Ahsoka υπό αυτήν την μορφή, καθώς έτσι ήταν και στο τέλος του “Star Wars Rebels”. Διαβάστε όλο το σχετικό μας αφιέρωμα εδώ. Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις των fans παρακάτω:


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ