Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Survivor: Παντρεύεται η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα; Το προσκλητήριο που «άναψε φωτιές»

    «Θρίλερ» με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star παντρεύεται τον αγαπημένο της, στις αρχές Απριλίου, έτσι ξαφνικά και μαγικά, όπως αναφέρεται στο προσκλητήριο του γάμου που είδε το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για αληθινό γάμο, όμως, ή για διαφημιστικό τρικ;

    Δύο μήνες μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, η 33χρονη γυμνάστρια δείχνει να έχει αφήσει πίσω της όσα και όσους την στεναχώρησαν και να γυρίζει μία νέα σελίδα στην ζωή της. Σύμφωνα με το προσκλητήριο που δημοσιεύει η «Εσπρέσο», η Καρολίνα θα ντυθεί νυφούλα και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, τον ανερχόμενο λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Οικονόμου.

    «Έτσι ξαφνικά, έτσι μαγικά, έτσι ονειρικά, σας καλούμε στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής μας, στο πιο ερωτικό τραγούδι, τον γάμο μας!» γράφει η πρόσκληση για τον γάμο της Καρολίνας και του Βασίλη Οικονόμου. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Γιώργος Ευσταθίου και ο Νίκος Παπαδόπουλος.

    Ο γάμος θα τελεστεί το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας 3 Απριλίου στο Περιστέρι, ενώ οι καλεσμένοι θα ενημερωθούν για την ακριβή τοποθεσία με μήνυμα που θα λάβουν στα κινητά τους τηλέφωνα.

    Δείτε το προσκλητήριο:

    Survivor: Παντρεύεται η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα; Το προσκλητήριο που «άναψε φωτιές»

    Στις αρχές της χρονιάς και πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, η pilates instructor ήταν σε σχέση με τον ράπερ Μπο. Ωστόσο, όταν μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται πως ήρθε πιο κοντά με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, με τον οποίο είχε συναντήσεις μέσα στην ζούγκλα, κάτι που ενόχλησε τους συμπαίκτες της στο Survivor All Star και αποτέλεσε την αιτία για την διακοπή της σχέσης της με τον ράπερ.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Εσπρέσο» η Καρολίνα και ο Βασίλης ήταν φίλοι εδώ και καιρό, αλλά η σχέση τους φαίνεται πως εξελίχθηκε σε ερωτική.

    Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» πιθανόν δεν πρόκειται για αληθινό γάμο, αλλά για ένα διαφημιστικό τρικ για το νέο βίντεο κλιπ του νεαρού τραγουδιστή, που θα γυριστεί την Δευτέρα στο Περιστέρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν, η πρώην παίκτρια του Survivor θα πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ