Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Survivor 2024: Αποχώρησε η Κρίστη Καθαργιά

    Μια οικειοθελής αποχώρηση και μια μέσα από τη μονομαχία των τεσσάρων υποψηφίων. Οι Διάσημοι του Survivor έχασαν τον Χρήστο Βολικάκη στην αρχή του επεισοδίου που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24.01.2024) και στη συνέχεια την Κρίστη Καθαργιά, η οποία ηττήθηκε στη μονομαχία. 

    Οι Διάσημοι έγιναν άνω κάτω μετά τις δυο ήττες στους αγώνες ασυλίας της νέας εβδομάδας στο Survivor. Στην αρχή, έβγαλαν υποψήφια στην Κρίστη Καθαργιά και μετά την Όλγα Πηλιάδη, οι οποίες τα έδωσαν όλα μαζί με τη Δώρα Νικολή και την Χρύσα Χατζηγεωργίου για να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο. 

    Το αποκορύφωμα της έντασης στην ομάδα των Κόκκινων ήταν ο καυγάς του Χρήστου Βολικάκη με τον Αλέξη Παππά και την κατηγορία του πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου μιλούσε άσχημα πίσω από την πλάτη της Κατερίνας Δαλάκα. Και λέγοντας αυτά, ο Χρήστος Βολικάκης αποχώρησε από το Survivor. 

    Στο αγώνισμα επάθλου, η συνεργασία ήταν στο επίκεντρο, αφού ένας παίκτης με κλειστά μάτια και καθοδηγούμενος από συμπαίκτη του, έπρεπε να βάλει μπάλες σε ένα καλάθι. 

    Τα απρόοπτα δεν έλειψαν: άλλος… μπήκε ο ίδιος στο καλάθι, άλλος έπιασε πράγματα που… δεν έπρεπε. 

     

     

    Οι Κόκκινοι, που δεν φάνηκε να στενοχωριούνται από την αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη, κέρδισαν το έπαθλο και έφαγαν ταχίνι με κρουασάν.

     

    Και φτάνοντας στον βραδινό αγώνα παραμονής, Όλγα Πηλιάκη, Κρίστη Καθαργιά, Δώρα Νικολή και Χρύσα Χατζηγεωργίου τα έδωσαν όλα για την παραμονή. Ως παίκτρια με τα καλύτερα στατιστικά, η Δώρα Νικολή επέλεξε τον στόχο και αποφάσισε να είναι τοτέμ που έπρεπε να πέσουν με σακιά άμμου, για να διευκολύνει, όπως είπε, τη συμπαίκτριά της στους Μπλε. 

    Τα πρώτα ζευγάρια ήταν Δώρα – Χρύσα και Όλγα – Κρίστη. Δώρα και Όλγα κέρδισαν και η παραμονή παίχτηκε ανάμεσα στην Κρίστη και τη Δώρα.

     

     

    Η δεύτερη κατάφερε να φτάσει πρώτη στις 4 νίκες και να κερδίσει την παραμονή της στο Survivor για άλλη μια εβδομάδα. 

     

    Μοιραία, η Κρίστη Καθαργιά αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες της και τον Άγιο Δομίνικο. 

    Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έμοιαζε απαρηγόρητη για αυτή την εξέλιξη και δεν έπαψε να κλαίει στην αγκαλιά της πρώην, πλέον, συμπαίκτριας της.

     

    «Είμαι χαρούμενη για όλο αυτό το δώρο που έλαβα και θα το κρατήσω σαν μια πολύ γλυκιά ανάμνηση» ομολόγησε η Κρίστη Καθαργιά πριν αποχωρήσει από το Survivor.

     

    Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX